34
Tomb Raider gerçekten çok güzel grafiklere ve hikayeye sahip bir oyun. Oyunu oynarken zevk alacağınızı garanti ederiz. Artık modern silahlar kullanmaktan sıkılmış oyunseverler için tasarlanan yeni bir oyun. Oyunda ok silahınızla av yaparken bambaşka zevkleri tadacaksınız. Oyundaki karakter her zaman erkek olurdu, ancak bu oyunda kadın seçilmiş. Bir değişiklik olmuş. İyi de olmuş. Her zaman erkek karakterler görmekten sıkılmıştık.


Tomb Raider oyununu oynarken bazı sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Örneğin mağaradaki büyük kurt size saldırıp ayağınızdan tutunca ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Doğaldır. Ben de çok uğraşarak geçtim o bölümü. Kurt aniden karşınıza çıkıyor ve üzerinize atlıyor. Bu oyunda kurttan kurtulmak gerçekten çok zor. 

Nasıl kurtulacaksınız? 

Kurt üzerinize atladığı zaman ilk olarak size ne yapmanız egrektiğini gösterecek. Sağ ve so yön tuşlarına basarak kurtulacaksınız. Ya da “A” ve “D” harfine basarak kurtulacaksınız. Basmaya ilk olarak soldan yani “A” harfinden başlayacaksınız. Yoksa kurt aniden üzerinize atlar ve siz ölürsünüz. Soldan hızlı hızlı basmaya başladığınız zaman bir süre sonra sizden “F” harfine basmanızı isteyecek. Ancak acele etmeyin. Kırmızı renkteki yuvarlak çıktığı ve oyun slow bir biçimde ilerlemeye başladığı zaman “F” harfine basın. Kadın tekme atacak. Ardından da size “E” harfine basmanızı söyleyecek. “E” harfine sürekli basacaksınız. “F” harfine bir defa basacaksınız. Bunu unutmayın. “E”ye sürekli basarsanız bu sefer kurtun kafasına taş vuracak ve bıçağını çekme fırsatı elde edecek. Böyle olunca da sizden yine “F” tuşuna basmanızı isteyecek. Ancak bu defa bir kere değil sürekli basacaksınız. Çünkü çektiği bıçakla kurdu öldürecek. İşte kurtlu bölümü geçmek için yapmanız gerekenler bunlardan ibaret. Söylediklerime harfiyen uyarsanız ben gibi saatlerce bu bölümü geçmek için uğraşmazsınız. 

Farklı oyunlardan geçemediğiniz bölümleri bizlere bildirebilirsiniz. Biz de popüler oyunları oynayıp geçilemeyen bölümleri sizlerle paylaşacağız. Bizi takip edebilirsiniz. 


http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

  1. a.k böyle blümün ben 3 gündür geçemiyorum bu kadar zor yapmak zorundalarmıydı

    YanıtlaSil
  2. geçebildiniz mi sonunda? bu tür durumlarda sitemizi kontrol etmenizde fayda var. Belki bir bilgi bulursunuz. Biz sürekli yayınlıyoruz bu tür paylaşımlar

    YanıtlaSil
  3. Bakın arkadaşlar size çok etkili bir yöntem önereceğim. Yazı zaten benim. Bu yöntemi uygulayarak geçtim. Burda hız esastır. tuşlara bir defa yanlış bastığınız zaman iş biter. f ve e tuşlarına basmanızı isteyecek. bu Tuşların sırasını kaçırmayın. Ayrıca yanınıza bir kişi bulunsun. yeterince hızlı değilseniz bu yöntem etkilidir. yanınızda bulunan kişiye de birkaç tuşa basması için komut verin ki yetertince hızlı olun. geçebilirsiniz. sandığınız kadar zor değil.

    YanıtlaSil
  4. oh be sonunda geçtim ilk denemede çok saolasın emeğine sağlık bir haftadır her defasında 10 dakika uğraşıp sinirlenip kapatıyordum şimdi geçtim emeğine sağlık anında geçtim.

    YanıtlaSil
  5. Hocam yön oklarına basma kısmında kurt hep öldürüyor deli oldum yazını okudum ve uyguluyorum ama yine olmuyor yardım !!

    YanıtlaSil
  6. Rica ederim salih. Yardımcı olduğuma sevndim

    YanıtlaSil
  7. Kaan o bölümü gerçekten zor yapmışlar. Ben 3-4 gün uğraştım. Anlattığım yöntemle geçtim. Sana bir iki tavsiye vereyim. Çok seri olmalısın. Ancak klavyeyi parçalamamaya dikkat et. Çok ciddiyim. Ben geçeyim derken klavyenin tuşları eskimeye başladı. Ço fazla seri ol. Daha da olmuyorsa yanına birini al ve kullanacağınız tuşları paylaşın.

    YanıtlaSil
  8. KAFAYI YICEM F E TUSLARINA BASMAM GEEKTIGI UYARI GELMIYOR.... OFFFF GOZLERIM ELLERIN YORULDU :(

    YanıtlaSil
  9. Uyarı gelmiyorsa senin oyunda sorun var galiba. sen oyunu kaldır kur ve başka crack yap.

    YanıtlaSil
  10. ya bazen cıkıyor bazen cıkmıyor .. tam tamına 3 gundur bu bolumdeyım kafayı yemek uzereyım.. Oyunu sılme bır daha oynamama moduna gırdım resmen ..

    YanıtlaSil
  11. yanında birini al ole dene. Çıktığı zaman beraber yaparsınız. çıkmadığı zaman da bölümü baştan başlatırsın. olmazsa başka çözüm ararız. Yorumdan haberleşelim.

    YanıtlaSil
  12. becerıksızmıyım ben yaaa :((((klavye kırılacak sımdı :))

    YanıtlaSil
  13. Yanında birini alıp denedin mi?

    YanıtlaSil
  14. şimdi denıyecegım

    YanıtlaSil
  15. Tamam. Geçip geçemediğini haber verirsin bana

    YanıtlaSil
  16. OK ..şimdi kompınasyonlar cıkıyor en sonundakı f tusunda takıldım kaldım onun zamanlamasını ayarlamaya calıyorum....

    YanıtlaSil
  17. ŞÜKÜRLER OLSUNKI GECTIM.....OLEY SIMDI OTOMATIK SAVE ATACAK DIMI OYUN :

    YanıtlaSil
  18. Yorumunuz silinmedi. Burdan bizimle her zaman irtibata geçebilirsiniz. Geçtiğinize sevindik.

    YanıtlaSil
  19. eywallah tesekkur ederım sadıcım...

    YanıtlaSil
  20. Her geçemediğin bölümde buradan yorumla iletişime geçebilirsin.

    YanıtlaSil
  21. tayfun merhaba el bombası aldık sımdı adama atmamız gerekıyor hangı tusla atacaz onu yaa..

    YanıtlaSil
  22. tamam buldum sadıcım..

    YanıtlaSil
  23. Oyun çok heyecanlı. Ben de tam bitirmedim daha ama birçok bölümünü oynadım

    YanıtlaSil
  24. Bayağı ilerlemişsin

    YanıtlaSil
  25. yaa tayfun o elektrıklı havuzdakı skill puanını aldım..ve geldıgım yerden cıktım.. Q harfıne bastıgımda bana yolu gosterıyor ama gemı dıregının uzerıne geldıkten sonra gıdecek yer kalmıyor sen gectınmı o bolumu ?

    YanıtlaSil
  26. çözdüm tayfun...

    YanıtlaSil
  27. Çözdüysen sorun yok. Oyun iyi gidiyor.

    YanıtlaSil
  28. arkadaşlar nalet bi yer oyunun başı daha ama geçemiyorum çıldırtıcı bir şey bu. ellerin bağlıyken adamın kulağını ısırıyorsun ya f tuşu ile sonra adam üzerine atlıyor senin sağ sola bas diyor basıyorum sonra adam beni yüz kere öldürdü napacam bilmiyorum çok saçma ya şu guzel oyunda boyle sacma bölümler konulur muç var mı orayı geçmeyi bilenn

    YanıtlaSil
  29. Orada sağa sola basmayı iyyi yapman lazım. "A" ve "D" harfi ile sağa sola basmanı söylüyor olması lazım. Onlara daha seri baasman lazım.

    YanıtlaSil
  30. 2 haftadır gecemiyodum ve hele sükür şu bölümü gectim cok tesekkürler

    YanıtlaSil
  31. Saolasın Kardeş. Sıfatımı Sikti bu kurt namussuz

    YanıtlaSil
  32. Kardeşim ALLAH razı olsun senden senin taktikle 2 inci seferde geçtim sen adamın dibisin az daha silcektim bu aptal oyunu çok teşekkürler emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  33. slm kardesler kutu bolumunde kutuyu nasıl frlatcaz hangı tusla

    YanıtlaSil

 
tic
Top