2
PlanetSide 2 Ücretsiz MMOFPS
Sitemizde ücretsiz MMORPG oyunlarının en iyilerini ve insanlar tarafından en çok tercih edilenlerini tanıtmaya karar verdik. Her geçen gün hızla büyüyen oyun, daha da özele inercek olursak MMORPG sektörü ülkemizde de ilgiyle takip ediliyor. Ülkemizdeki oyuncu sayısı hiçte az değil. İlk olarak tanıtacağımız oyunlardan biri PlanetSide 2 olacak. Ücretsiz MMORPG, MMOFPS kategorilerinde en iyilerden biri olan PlanetSide 2 hakkında sizlerle değerli bilgiler paylaşmayı düşünüyoruz.

SOE, yani Sony Online Entertainment oyunun asıl sahibi olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun Avrupa yani bizim bulunduğumuz bölgenin dağıtıcılığını ise ProSiebenSat.1 Games üstlenmiş. İlk olarak belirtmek gerekir ki PlanetSide 2 Türkçe desteği olan bir oyun. Yani oyunu tamamen Türkçe oynayabilirsiniz. MMOFPS türüne yeni bir yenilik getiren oyun ayrıca ücretsiz oynanabiliyor. Oyunda kozmetik ürünlere ihtiyaç duyarsanız gerçek para ile satın alabilirsiniz. Oyuna kayıt olabileceğiniz ve çeşitli bilgiler elde edip oyunu indirebileceğiniz site de elbette Türkçe. http://www.planetside2.eu/ adresinden oyuna kayıt olup indirmeye başlayabilirsiniz.

PlanetSide 2 Oyun İçi Görüntü
Oyun içinde devasa bir dünya ve binlerce oyuncu mevcut. FPS'nin MMO ile birleştiği oyunda çok uzun zaman önce keşfedilmiş Auraxis gezegenini elde etmeye çalışan 3 ırktan biri için savaşacaksınız. Oyunda üyesi olabileceğiniz ırkları şu şekilde sıralayabiliriz: Terran Republic, New Conglomerate, Vanu Sovereignty. Bu ırkların kısaca hikayeleri ise şu şekilde; Terran Republic askeri güçleri ve oteriter yapılarıyla bilinirler. New Conglomerate, Terran Republic'in baskıcı yönetimini kırmaya ve Auraxis gezegeni üzerindeki etkisini azaltmaya çalışan özgürlük savaşçıları. Vanu Sovereignty ise uzaylı teknolojisini kullanan, insanlığın evrimine inanan ve herşeyin sonunda kendini bir savaşın ortasında bulan bir ırk.

PlanetSide 2 Oyun İçi Görüntü
Bu oyunu oynamak için yapmanız gereken tek şey verdiğimiz siteye girip kayıt olmak ve oyunu indirmek. Daha sonra hiç Bir şey gerekmeden oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. O zaman son olarak oyunun sistem gereksinimlerinden bahsedelim.

PlanetSide 2 Resim Galerisi


PlanetSide 2 Sistem Gereksinimleri


Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi - Windows XP
İşlemci - Intel Core 2 Duo E6850 veya daha üzeri / AMD Phenom II X2 veya daha üzeri
Bellek - 4 GB RAM
Sabit Sürücü - 15 GB boş alan
Ekran Kartı Belleği - 256 MB RAM
Ekran Kartı - nVidia GeForce 8600 serisi veya daha üzeri / AMD ya da ATI 4850 serisi veya daha üzeri
Ses Kartı - DirectX uyumlu

Önerilen Sistem

İşletim Sistemi - Windows 7
İşlemci - Intel i5 işlemci veya daha üzeri / AMD Phenom II X6 veya daha üzeri
Bellek - 8 GB RAM
Sabit Sürücü - 15 GB boş alan
Ekran Kartı Belleği - 1.024 MB RAM
Ekran Kartı - nVidia GeForce 500 serisi veya daha üzeri / AMD HD 6870 veya daha üzeri
Ses Kartı - DirectX uyumlu

PlanetSide 2 Büyük Hava Savaşları


Yorum Gönder

  1. en kısa zamanda denemek istiyorum bende...

    YanıtlaSil
  2. ben şuan indiriyorum. cidden çok merak ettim

    YanıtlaSil

 
tic
Top