0

Cep telefonu konuşma ücretlerine BTK tarafından %5.7 zam yapıldı. Zamlı fiyatlar 1 Nisan itibariyle uygulamaya konulacak. Ülkemizin sürekli zamlarla güne başlaması gerçekten artık insanlarımızın alıştığı bir durum haline geldi. Hali hazırda en pahlı iletişimi kullanan ülkemizde hala elektronik haberleşmeye zam yapılması ciddi manada komik gelmeye başladı.

Maalesef bu zam haberini paylaşmak zorundayız. İnsanların canını sıkan haberler vermek niyetinde değiliz ama bunu bir tepki olarak görebilirsiniz. Zam haberimizin detayları şu şekilde; BTK mobil elektronik haberleşme hizmetleri azami ücret tarifesinde değişikliğe giderek fiyatlara %5.7 oranında zam ekledi. 41.54 kuruş olan dakika başı görüşme 43.89 kuruşa çıktı.

Zamla ilgili şunu hatırlatmakta fayda var. Haberde de deiğimiz üzere bunlar azami fiyatlar. Yani eğer isterse GSM operatörü fiyatları düşük tutabilir. Durumla ilgili detaylı bilgileri operatörünüzden alabilrisiniz. Ayrıca yeni fiyatları gösteren tabloyu aşağıdan inceleyebilirsiniz.


Yorum Gönder

 
tic
Top