0

GSM operatörleri bundan sonra kullanıcıların hizmetine sundukları tarifeleri daha düzenli hale getirecek ve karşılaştırma imkanı sunacak. Her geçen gün çıkan tarifelerden kafamıziyice karıştı. BTK gelen şikayetleri dikkate alarak GSM operatörlerinden durumu düzeltmelerini istedi. Sonuç olarak yarın test edilecek bir uygulama başlatılacak.

BTK artık GSM şirketlerimizin kullanıcılara sundukları tarifeleri daha düzenli hale getirilmesini istiyor. Konu ile ilgili gelen şikayetleri değerlendiren BTK insanların hangi tarifeyi kullanacaklarını bilemediklerini düşünüyor. Bunun için GSM şirketlerinden tarifelerini düzene koymalarını istiyor. Yapılan çalışmalar sonucunda GSM operatörlerinin sitelerinden tarfieleri daha aydınlatıcı ve basit bir şekilde görüntüleyebilecek hatta kendi aralarında karşılaştırma yapabileceksiniz.

Bundan sonra kullandığınız operatörün internet sitesi üzerinden hangi tarifenin size uygun olduğuna daha kolay karar verebileceksiniz. Tarifeler arası karşılaştırma yapıp biriniz seçebileceksiniz. Uygulama 19 Mart Salı yani yarın test edilmeye başlanacak. Sizde test etmek isterseniz bizi takip edin ya da GSM operatörünüzün sitesini kontrol edin.

Yorum Gönder

 
tic
Top