2

Birkaç gün önce İrlanda'da bir Samsung Galaxy S 3 kullanıcısı arabasıyla seyir halindeyken yanında duran Galaxy S 3 patlamıştı. Teknoloji haberlerinde büyük yankı uyandıran bu durum sonucu Samsung yetkilileri telefonu incelemeye almışlardı. Sonuç ne oldu bilmiyoruz. Patlayan Galaxy S 3 hala çalışsada mobil internete bağlanmıyordu.

Şimdi aynı olay iPhone 4S'inde başına geldi. Finlandiya'da bir öğrenci yazın çalıştığı iş yerine geldi. Babasının arabasından inen öğrenci cebinden çıkan dumanı farkedince panikledi. Acilen telefonu çıkartıp atan öğrenci zor kurtuldu.

Çocuğun babası bir faciadan dönüldüğünü söyledi. O gün oğlunun işe bir saat erken gelmesinin bir faciayı önlediğini söyleyen baba normalde o saatte telefonu yanında uyuyor olurdu, dumanı gördüğümde sigaraya başladığını düşündüm, daha sonra yardım isteyince hemen koştum diye açıklama yaptı. Çocuğun işe bir saat erken gelmesi evde çıkacak muhtemel bir yangını önlemiş oldu.

Durumla ilgili Apple ile iletişime geçen genç Apple'ın telefonu inceleyeceğini açıkladı. Olayı iş yeri güvenlik kameraları saniye saniye kaydetti. Bir çok iPhone hayranı ise olayın gerçeği yansıtmadığını düşünüyor. Videoyu burdan izleyin...

Yorum Gönder

  1. Biri yanacak sonunda, hayırlısı bakalım :D

    YanıtlaSil
  2. Noluyo yahu, insanın canına kastediyorlar, dava etseler parayı kırparlar eminim hem samsungtan gem appledan :P

    YanıtlaSil

 
tic
Top