0

Son zamanların en çok konuşulan dedikodularından biri Steve Jobs'un kesinlikle olmaz dediği Mini iPad haberleri. Amazon'un Kindle Fire'ı dünya çapında kendi piyasasında satış rekorları kırınca tablet üreticileri yeni bir pazarı geçte olsa farkettiler. Küçük Tablet piyasası... Amazon bu konuda diğer üreticilere fikir babalığı yapacak gibi görünüyor. Google bu konuda kesin adım atarken Apple sadece söylentilerde geçiyor.

Pazarın getirisini düşündüğünüz zaman hiç bir şirketin geri kalmaması gerektiğini söyleyebiliriz. Bu yüzden Apple'dan Mini iPad bekleniyor. Google bildiğiniz gibi Nexus 7 ile piyasaya adım atacak. Peki bu gelişmeler yaşanırken Apple hala söylentilerde mi kalacak? Bloomberg'in iddiasına göre Apple'ın Mini iPad'i bu sene sonuna kadar çıkmış olacak. Ekran boyutu 7inc ile 8inc arasında olacağı tahmin edilen mini tablet konusunda dedikodular sıklaşmaya başladı.

Bloomberg kaynağının Apple olduğunu iddia ediyor. Ne kadar doğru bilemiyoruz ama dedikodular ciddileşmeye başladı. Şimdilik Mini iPad konusunda en düşündürücü konu fiyat olacak sanırız. Bildiğiniz gibi Amazon'un Kindle Fire'ı ve Google'ın Nexus 7'si 200 dolar civarında. Bu da Apple'ı Mini iPad fiyatını belirlerken bayağı zorlayacak gibi görünüyor. Gelişmeleri ve dedikoduları takip ediyoruz.

Yorum Gönder

 
tic
Top