0

Samsung Galaxy S 3 daha çıkmasına günler olmasına rağmen ön sipariş verilebiliyordu. İngiltere de bazı internet siteleri ve ön sipariş alan bazı mağazalar fiyatı belirlemiş gibiydiler. Amazon Almanya’da ön sipariş için bir fiyat belirlemişti. Ama gelen haberler sanırım Samsung’un bu yeni gözdesini bekleyenleri sevindirecek gibi.

550 sterlin gibi bir fiyata ön sipariş verilebilen Samsung Galaxy S 3 ‘ün fiyatı ucuzladı. Yanlış duymadınız daha çıkmasına 20 gün var ama fiyatta ucuzlama yaşanıyor. İnternet sitelerinde 500 sterline kadar düşen telefon mağazalarda da belli bir düşüş yaşadı.


Fiyat düşüşünün neden kaynaklandığı bilinmiyor. Unutulmamalı ki bu fiyatlar ön sipariş fiyatlarıdır. Bir nevi telefonu ayırtmak gibi bir durum söz konusu. Ön sipariş bir ayrıcalıktır. Telefonu ilk kullananlardan biri olacağınız manasına gelir. Bu ön siparişin Samsung ile alakası olmadığını da hatırlatmak isteriz. Ön sipariş fiyatlarının telefon çıktıktan sonraki fiyatlarda daha yüksek olması normaldir. Bu yüzden telefonun ön siparişi ilgi görmemesi normal karşılanabilir.

Düşen ön sipariş fiyatlarının ilgisizlikten olması yüksek ihtimal ama bunun telefonla alakası olduğunu sanmıyorum. Ön sipariş fiyatlarının normal fiyatlardan yüksek olması dediğimiz gibi normal bir durum. Bunun yanında çoğu insan telefonun çıkışının üstünden zaman geçmesini de bekleyecektir. Bu sayede fiyat olarak daha uygun şekilde satın alım yapılabilir. Gelişmeleri takip ediyoruz.

Yorum Gönder

 
tic
Top