0
Huawei piyasaya çıkıyor. Bildiğiniz gibi Huawei uzun süredir operatörler için cep telefonu üretiminde bulunuyor. Başarılı oldukları da söylenebilir. 2010 yılından beri Turkcell ve Vodafone için cep telefonu üreten şirket bundan böyle ülkemizde kendi ismiyle satış yapmayı planlıyor. Bunun için KVK ile anlaşmaya varan şirket üç model için geri sayım başlattı.

Herkese akıllı cep sloganıyla yola çıkan şirket 100 bin akıllı telefon satışı ve bununla beraber 100 milyon liradan fazla ciro elde etmeyi hedefliyor. Telefon fiyatları ise 500 ile 850 arasında değişecek. Kalitesi hakkında sadece operatörler için üretilenler baz alınabilir ama aynı modellerin olmayacağını bildiğimiz için o bilgide sağlıklı olmayacaktır.


Huawei Türkiye Genel Müdürü Wu Congcheng konuyla ilgili şunları söyledi;  "Cihaz yönetimi birimimizde bir önceki yıla göre satış gelirlerimizde yüzde 44.3 lük bir artışla 150 milyon adetlik rakamlara ulaştık. Akıllı telefon pazarında dünyada 20 milyon adetle en çok satan 6'ncı markayız. Türkiye'de son kullanıcılara Huawei markalı ürünleri lokal işbirliklerimizi güçlendirerek sunuyoruz."

Huawei marka akıllı telefonların Mayıs sonu Haziran başı gibi piyasaya çıkması planlanıyor.

Yorum Gönder

 
tic
Top