0

Ücretsiz Diablo III kazanmak ister misin? İşte sana fırsat. 15.05.2012 tarihinde saat 11 ‘e kadar D&R’ın fanbase@dr.com.tr adresine Diablo III’e sahip olmak için en heyecanlı nedenini yaz ve gönder. Elbette ki kolay olmayacak. Türkiye’de çok fazla Dibalo hayranı var ve hepsi oyuna sahip olmaya çalışıyor. Oyunu almış olsan bile çekinme arkadaşına hediye edebilirsin. Dediğimiz gibi oyunu kazanmak hiç te kolay olmayacak. En heyecan verici nedeni sen bulabilirsen oyunu kazanırsın.

Diablo III’un serverlarının açılmasına çok kısa bir zaman kala D&R böyle bir kampanya ile oyuna ve kendine olan ilgiliyi canlı tutmaya çalışıyor. Diablo III çok fazla kullanıcı tarafından heyecanla bekleniyor. Buradaki haberimizde Aral’ın Taksim’de büyük bir kutlama ile oyunu Türkiye için başlatacağını duyurmuştuk. Şimdi D&R’ın böyle bir uygulamaya gitmesi farklı bir hava yarattı. D&R’ın bu küçük yarışmasında kazananı jüri belirliyor ve sonuçlar yarın saat 16:00’da açıklanacak.


Diablo III’teki bahsedilmesi gereken en büyük yeniliklerden biri elbette ki Real Money Auction House yani gerçek para ile yapılan müzayedelerdir. Bu özellik sayesinde çeşitli combatlardan kazandığınız itemleri gerçek para karşılığı satabilecek veya bazı itemleri gerçek para karşılığı satın alabileceksiniz. Düşündüğünüzde güzel bir özellik olmasına rağmen işi abartan kişi ve ya kişiler Diablo III’ü oyun olmaktan çıkartabilir. Blizzard’ın buna önlem alıp almadığını görmek için oyunun açılmasını ve biraz gelişmesini beklemek şart.

Kazanacağınız Collector’s Edition’ın içeriği aşağıdaki gibidir;
  • Art of Diablo III
  • Collector's Edition Soundtrack
  • Behind The Scenes DVD & Blu-Ray Two Disc Set
  • Exclusive In game Content: Diablo III Aesthetic Artifacts, World Of Warcraft Pet Fethish Shaman, Starcraft II Battle.net 2 Portrait
  • Diablo Skull, 4 GB USB Soulstone
  • Diablo III PC/MAC Game

Yorum Gönder

 
tic
Top