0

Bu gece çok büyük bir kitlenin beklediği Diablo III satışına başlanıyor. Ülkemizde büyük bir etkinlikle başlayacak olan satışlar Aral Game tarafından yapılan bir etkinlikle saat 00:00’da başlayacak. 14 Mayıs gecesi Taksim Meydanında gerçekleşecek etkinler gün boyu sürecek.

Etkinliklerin yanında bu gecenin özel bir geze olmasının sebeplerinden biri ise sadece bu geceye özel bir koleksiyon versiyonunun satılacak olması. Koleksiyon versiyonunun sınırlı sayıda üretildiğini hatırlatmak isteriz. Bu gecede yarışmalar ve sürpriz hediyelerde sizleri bekliyor olacak.

Blizzard Marka ve Grup Müdürü Murat Acar, konuyla ilgili olarak şunları söylüyor; “Bu tarz etkinlikleri yurtdışında sık sık görüyoruz ancak Diablo III için organize ettiğimiz bu etkinlik Türk Fanlar için benzeri olmayan, uluslararası bir deneyim yaşatacak.
Daha önce yapılanlardan farklı olarak sabah saatlerinde başlayan etkinliğimiz gün boyu sürecek ve katılan herkesin eğleneceği kanaatindeyiz. Diğe rönemli konu ise Collectors versiyonu. Bilindiği gibi koleksiyon versiyonları tüm dünyada sınırlı adette üretiliyor. Ancak biz Türk fanlar için bu sayıyı olabildiğince yüksek tutmaya çalıştık”

Diablo 3 fiyatları…

Aral’ın düzenleyeceği bu özel gecede satılacak olan Diablo 3’ün fiyatları ise şu şekilde;
·         Standart Versiyon: 110 TL
·         Koleksiyon Versiyonu: 240 TL

Diablo 3’te oyuncular şeytana ve yandaşlarına karşı büyük bir mücadele verecek. Blizzard’ın oyunlarında ne kadar başarı yakaladığını biliyoruz ve  Diablo 3’ün de en az diğer oyunları kadar başarılı olacağını düşünüyoruz.

Yorum Gönder

 
tic
Top