0

Bildiğiniz gibi Twitter Music uygulaması bazı ülkeler için kullanılmaya başladı. Yakında ülkemiz içinde aktif bir şekilde kullanıma sunulacaktır. Şimdilik Birkaç şey görebildiğimiz sayfada Twitter Müzikle neler yapabileceğimize şöyle bir baktık. Şimdi size Birkaç özelliğinden bahsedeceğiz.

Music.twitter.com sitesinden uygulamaya girdiğinizde sizden iki müzik servisinizden birini seçmenizi istiyor. Bu servislerden birini seçmek için bunlara da üye olmak zorundasınız. Spotify ve Rdio müzik servisleri. Herhangi bir şekilde üye olduğunuz zaman muhtemelen kullanabileceksiniz ama şu an için herhangi bir şey yapamıyoruz. ABD, Kanada, İngiltere, İrlanda, Avustralya ve Yeni Zellanda ülkelerinde kullanıma sunulan Twitter yakın zamanda ülkemizde kullanıma sunulacak.


Görselden de anlayacağınız üzere çok renkli bir uygulama olacak. Bizim şimdiilik web arayüzünde görebildiğimiz sol tarafta çok işlevsel bir menü olacağı. Burda Music Trendlerini görebileceğiz. Dinlediğiniz müziği Tweetleyebiliyorsunuz ve insanların Tweetlediklerini de görebiliyorsunuz. Ayrıca şarkıcılar ile ilgili bir bölümde mevcut. İnsanların takip ettikleri ve sizin takip ettiğiniz şarkıcıları görebileceğiniz bir kısımda görüyoruz. Arama özelliği ile hem şarkıcı hem de müzik bulabiliyorsunuz.

Twitter Müzik ile ilgili detayları takip etmeye devam ediyoruz. Yakın zaman içinde size rakamlarla daha iyi bilgiler vereceğimizi umuyoruz. Bakalım ülkemizde nasıl tepki görecek ve Türkçe şarkı bakımından içeriği ne olacak. Aslında şu an için merak ettiğimiz en önemli konulardan biri Türkçe içerik ne olacak. Bekleyip görelim.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top