1

D-Smart CEO'su Aliv Güven D-Smart stratejilerini açıkladı. Güven çok yakın zamanda internetsiz ev kalmayacağına vurgu yaptı. Güven Türkiye'de 50 milyon kişinin internetinin bulunmadığını belirtip D-Smart'ın bu kişileri hedef alacağını ve internetsiz ev kalmayacağını söyledi.

Ali Güven şunları söyledi...

Türkiye’de herkesi internet sahibi yapabilmek amacıyla bir yıldır birbiri ardına kotalı ve kotasız fiber internet ile ADSL bağlantısı seçenekleri içeren çok cazip kampanyalar düzenleyerek abone sayımızı hızla arttırdık. Ancak ne yazık ki ülkemizde hâlâ 50 milyon interneti olmayan insan bulunuyor. Bu kampanyamız ile birçok kişiyi internete kavuşturacağımıza inanıyoruz.

Ücretsiz İnternet Kampanyası


D-Smart'ın yeni kampanyasını duyunca belkide internet hizmet sağlayıcınızı değiştireceksiniz. 18 Nisan - 31 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek kampanya detayları şu şekilde. Kampanyadan yararlanmak için yapmanız gereken tek şey verdiğimiz tarihler arasında D-Smart Net üyesi olmanız. Sadece internet isteyenler için kampanya gereği internet %50 indirimli sunuluyor. Fiber internet bu kapsamda 34.50 Liradan satılıyor.

Türkiye'de İnternet Rakamları


  • Evde internete sahip abone: 20 milyon
  • Mobil internete sahip abone: 10 milyon
  • İnternetsiz kişi sayısı: 50 milyon


Dünya İnternet Rakamları


  1. Hollanda 93
  2. Fransa 88
  3. ABD 79
  4. İngiltere 77
  5. Yunanistan 76
  6. Almanya 71
  7. İtalya 53
  8. Kosova 52
  9. Türkiye 40
  10. Azerbaycan 34


Ali Güven son olarak yaptığı açıklamada ikili kampanyaların D-Smart'a kazandırdığına vurgu yaptı. Bildiğiniz gibi D-Smart TV+İnternet kampanyası ile D-Smart ve İnterneti bir arada sunuyordu. Bu kampanya Ali Güven'e göre çok tutmuş.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top