0

Blogger gelişmeye devam ediyor. Dünyanın en çok kullanılan ücretsiz blog sistemlerinden biri olan Blogger kullanıcı sayısına büyük katkı yapacak bir yorum değişikliği ile karşınızda. Bundan sonra Google + hesaplarınızla Blogger sitelere yorum yapabileceksiniz. Bu her açıdan Google'a kazanç sağlıyor.

Bildiğiniz gibi Google sosyal medya ağı Google +'yı hizmete soktuğundan beri sürekli bütün hizmetlerini birbirine bağlamaya çalışıyor. Bu ilk ve en belirgin olarak Youtube ile başladı. Google + hesapları ile Youtube şu an tam entegre şekilde çalışıyor. Bu hizmet birleştirme işlemi diğer hizmetlerle devam etti.


Google hizmetlerini birbirine entegre etmeye son hız devam ediyor. Son olarak Blogger ile Google + hizmetini birbirine sıkı şekilde bağlayan Google, sosyal hesabıyla Blogger tabanlı bloglara yorum yapma özelliği getirdi. Bu özellik sayesinde blog sahiplerinin de çok kazanacağından eminiz. Bildiğiniz gibi bu gibi bir sistem Facebook tarafından uzun zamandır kullanılıyordu. İsteyenler Facebook yorum kutusunu bloglarına küçük bir uygulama yardımıyla ekleyebiliyorlardı fakat asla Google'ın resmi uygulaması kadar entegre olamayacağını söylemek zorundayız.

Blogger'a Google + Yorum kutusu çok basit bir şekilde eklenebiliyor. Blog yönetim panelinden bu işlemi Birkaç tıkla yapabilirsiniz. Blogger İçin Google + Yorum Özelliğinasıl eklenir konulu bir yazıyı webmaster sitemizde yayınladık. Google yakın zaman içinde bu yorum kutusunu başka blog sistemleri üzerinde kullanılabilir şekilde düzenleyecek ve Google + için çok önemli adımlar atacaktır.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top