0
HTC One'ın çıkışının tedarik sorunları sebebiyle ertelendiğini “HTC One Çıkışı Ertelendi” yazımızla duyurmuştuk. O haberde verdiğimiz bilgilerde resmi bir açıklama olmadığını ve sorunun maddi yetersizlik ve buna bağlı olarak tedarik problemlerinden kaynaklandığını belirttik. Şimdiye kadar HTC cephesinden konuyla ilgili bir açıklama gelmemişti.


HTC yönetimi çok kısa zaman önce yaptığı açıklamada HTC One'ın gecikme yaşayacağını duyurdu. Birden fazla HTC yönetici Wall Street Journal gazetesine gecikmenin yaşanacağını doğruladı. WSJ'nin HTC One ile ilgili gecikme haberi...

HTC yöneticilerinin WSJ gazetesine yaptığı açıklamada geçen seneki hatalardan bahsedildi. Verilen bilgilere göre HTC geçen sene verilen siparişlerde ve gerçekleştirilen tahminlerde hataya düştü. Sık sık sipariş tahminlerinde ve rakamlarında değişme olduğundan tedarikçilerle ilgili problemler ortaya çıkmaya başladı. Bu sene aynı hataları yapmak istemeyen HTC tedarikçilerle yaşadıkları problem yüzünden HTC One'ın çıkışını geçiktirmek durumunda kaldı.

HTC'nin pazarlama yöneticisi Benjamin Ho Mart ayı sonuna kadar ön siparişlerde olumlu sonuçlar görmeyi umut ettiklerini söylerken sözlerine son olarak yeni gelişmeler için Nisan ayını beklememiz gerektiğini vurguladı.

HTC One İnceleme Videosu




İlgili – BGR

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlanmıştır.

Yorum Gönder

 
tic
Top