0

 Ücretsiz MMORPG, MMOFPS ve MMOTPS tanıtım yazısı serimize özgün şekilde Runes Of Magic adlı oyunla devam ediyoruz. Bütün oyunların listesini Blogumuzdaki Ücretsiz Online Oyunlar sayfasında bulabilirsiniz. Runes Of Magic Türkçe oynanabilen ücretsiz bir MMORPG'dir. Runes Of Magic aslında ülkemizde de eski bir oyun fakat çeşitli sorunlardan dolayı oyun yayın hayatına son veriyor ardında Aeria Games tarafından Türkçe olmak suretiyle tekrar hizmete giriyor. Eski oyunda ilgisizlikten yakından oyuncular Aeria'dan istediklerini bulmuşlar gibi görünüyor.

ROM yani Runes Of Magic'te oyuncuların şikayet ettikleri husus kendileriyle yeterince ilgilenilmemesi, sorunların çözülememesi ve seslerinin duyulmamasıydı. Yeni dağıtıcı ile birlikte bu sorun aşılmış, oyuna Türk game masterlar dahil edilmiş.

Runes Of Magic Hikayesi


Oyunun hikayesi ise şu şekilde, genç tanrı Ayvenas kendi dünyasını yaratmak ister. Akabinde tanrılar dilinde yazılmış yaradılış kitabında bir bölüm açılmış olur. Daha sonrası bilindik yaradılış hikayesi. Hikayenin bir bölümü oyunu yakından ilgilendirdiği için anlatma gereği duyduk. Genç tanrı yarattığı insanların bir çok sorun yaşadığına şait oldu. Tecrübesizliğinden kaynaklanan bu durum neticesinde bir çok insan öldü. Kalan ve ölmek üzere olanlar Ayvenas'a yalvardı. Sorunu çözmek isteyen Ayvenas kendi lisanında tablet tabletler yazdı. Bunu yarattığı dünyanın çeşitli bölgelerine savurdu. Ve insanlara bu tabletleri bulursanız kendi kaderinizi kendiniz yazarsınız mesajını verdi. İnsanlarda en çok istedikleri şeyi kaderlerini belirlemek için Rıune adını verdikleri bu tabletlerin peşine düştüler.



Her Rune'ın gücünü elde etme çabası insanları böldü ve gruplaşmalar yaşandı. Küçük grupların büyük gruplara ezildiği bir dönem hüküm sürdü. Rune'u elde eden gruplar daha da güçleniyor ve gelişyordu.

Hikaye kısmının tam burasında siz devreye giriyor ve bir karakterle Rune'ların peşine düşmek için oyuna dahil oluyorsunuz.


Karakter Yaratma Ekranı


Runes Of Magic'in karakter yaratma ekranından bahsedecek olursak oldukça detaylandırılmış olduğunu söyleyebiliriz. Eğer tam istediğiniz görünümü yaratmak istiyorsanız bunun için saatlerinizi ayırabilirsiniz.

Runes Of Magic Sistem Gereksinimleri


Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows XP, Vista, Windows 7
İşlemci (CPU): Intel Pentium 4 2.0 GHz ya da eşdeğeri
RAM: 512MB (Vista 1 GB ya da daha fazla hafıza gerektirir)
Oyun Boyutu: 6GB
Ekran Kartı: DirectX 9.0c, 12.8MB RAM, Pixel Shader 2.0 Özelliklerinde
Ses Kartı: DirectX 9.0c uyumlu ses kartı

Önerilen Sistem Özellikleri

İşletim Sistemi: Windows XP, Vista, Windows 7
İşlemci (CPU): Dual Core 2.0 GHz ya da eşdeğeri
RAM: 2GB
Oyun Boyutu: 15GB
Ekran Kartı: 256 MB ATIx800 ya da NVIDIA 6800 kart (ya da daha yüksek)
Ses Kartı: DirectX 9.0c uyumlu ses kartı

Oyun ilginizi çektiyse detaylı bilgi ve kayıt olmak için Runes Of Magic internet sitesine gidebilirsiniz.

Yorum Gönder

 
tic
Top