0
Netpoint Digital; Google AdWords kampanya yönetimi, dijital pazarlama ve SEO hizmetleri sunuyor.

Profesyonel içerik üretimi, dijital mecra kullanımı ve kullanıcı deneyimi konusunda uzman bir seo ajansı olan Netpoint, sektör ve kitle ayrımı yapmadan her müşterisi için özel SEO hizmetleri sunuyor.

Markalara arama motorlarında online görünürlük sağlayan Netpoint Digital, aynı zamanda sosyal medya hesaplarınıda  yönetiyor. Arama görünürlüğünde önemli bir paya sahip olan sosyal medya çalışmalarında; sosyal medya reklamlarını ve popüler sosyal medya hesaplarını kullanarak yaptığı çalışmaların etkisini daha da artırıyor. Netpoint aynı zamanda marka bazlı SEO çalışmalarında site içi ve site dışı çalışmalarda hedefler doğrultusunda site içi sayfa optimizasyonları ve site içi link inşası çalışmalarını da gerçekleştiriyor.



Netpoint’in yaptığı SEO çalışmaları bunlarla kalmıyor. Profesyonel içerik üretimi ile internet kullanıcılarının ilgisini çekecek SEO uyumlu blog ve sosyla medya paylaşımı için içerikler hazırlıyor.

Online itibar yönetimi anlamında iletişim çalışmaları da yapan Netpoint Digital, müşterilerinin internet medyası ve blogger iletişimi için basın bültenleri hazırlıyor ve sahip olduğu kurumsalhaberler.com online basın odası servisi üzerinden dağıtımını sağlıyor. Markaların kampanyalarını duyurmak amacıyla hazırlanması gereken basın bülteni içeriklerini arama motorlarına uyumlu metinler halinde geliştiren Netpoint, şirketlerin haberlerini sadece basın mensuplarına göndermekle kalmıyor, içeriklerin internet ortamında da yayınlanmasını sağlıyor.

Dijital pazarlama anlamında hizmet verdiği markalar arasında Beko, Setur, Avis, Budget, Hepfly, Bonus, Kale, Koalay gibi markaların yer aldığı Netpoint’in referansları arasına son olarak Türkiye’nin lider perakende zinciri CarrefourSA da eklenmiş bulunuyor.

CarrefourSA’nın kurumsal marka blogu  http://nelazimsacarrefoursa.com’u hazırlayan  Netpoint Digital, blog’da yer alan içeriklerin tamamını arama trendleri araştırılarak hedef kitlenin ihtiyaçlarına yönelik olarak hazırlanıyor.

Netpoint Digital, yaptığı sponsorluk çalışmaları ile de dikkat çekiyor. Başta Webrazzi’nin düzenlediği konferanslar olmak üzere sektörde düzenlenen pek çok konferans ve etkinliğe sponsor olarak destek veriyor.


Netpoint Digital’in verdiği ajans hizmetleri hakkında detaylı bilgiye https://www.netpoint.com.tr web sitesinden ulaşılabilir.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top