0
Teknolojinin gelişimi, internet kullanımının ve internet üzerinden alışverişin daha da yaygınlaşması, e-ticaret sitelerinin sayısını da arttırdı. Artık neredeyse her sektörde üretilen ürünleri sanal mağazalardan hem hızlı hem de kolay bir şekilde temin etmek mümkün olabiliyor. Evcil hayvan sahibi iseniz, ihtiyacınız olan mamaları ve tüm malzemeleri oturduğunuz yerden sipariş edebilir, kapınızın önünde satın alabilirsiniz.



Internet üzerinden alışveriş yapmayı tercih edenler için hem güvenilir hem de güzel bir site önerelim. Evcil hayvan ihtiyaçlarınızı hızlı ve kolay bir şekilde temin edebileceğiniz petzimo.com’da köpek mamaları, kedi mamaları,  besin takviyeleri ve vitaminler, temizlik ve pire/parazit koruma ürünleri, taşıyıcılar, kulübe ve yataklar, tasma, oyuncak ve aksesuarlar, özel kedi ve köpek kapıları, tavşan yemi, kuş kafesi gibi ürünler satışa sunuluyor.

Güvenle alışveriş yapabileceğiniz, gerektiğinde evcil hayvanlar ile ilgili her şeyi danışılabileceğiniz bir platform olan petzimo.com iki farklı ödeme seçeneği bulunuyor. Hem online ortamda kredi kartıyla hem de kapıda nakit ya da kredi kartıyla ödeme yapabilirsiniz. Tüm alışverişlerde peşin fiyatına 9 taksit imkanı da bulunmakta. Güvenlik amacıyla en son teknolojiler ve en iyi servis sağlayıcıları kullanıldığı ve kredi kartı bilgilerinin hiçbir şekilde sistemde saklanmadığı petzimo.com’da kredi kartıyla alışveriş yapmak son derece güvenlidir.

Petzimo.com’da alışverişleriniz sonrası puan da kazanabiliyorsunuz. 1 para puan 1 TL olarak değerlendirilen sitede kazanılan puanlar, bir sonraki alışverişte TL olarak kullanılabiliyor. Ayrıca petzimo.com’a üye olduğunuzda, anında 10 para puan hediye kazanıyorsunuz. Üye girişi ile petzimo.com'dan gerçekleştirilen tüm alışverişlerin %2,5'i değerinde puan anında üyelik hesabına yüklenmekte.

Kedi, köpek, kuş, balık ve kemirgen evcil hayvanların ihtiyacı olan tüm pet shop malzemelerini, ihtiyacınız olacak ürünleri petzimo.com güvencesiyle satın alabilir, toptan alımlarda avantajlı fiyatlardan faydalanabilirsiniz. “İndirimli ürünler” sayfasına girerek burada bulunan ürünleri en uygun fiyatlarla satın alabilmeniz mümkün.

Arzu edenler petzimo.com’un güncel duyuru ve indirimlerini, Petzimo sosyal medya hesaplarından ve blog.petzimo.com blog sayfasından takip edilebilirler. Petzimo’nun hazırladığı ekonomik mama paketlerinden sipariş ettiğinizde barınak ve sokak hayvanlarına da mama bağışı yapabiliyorsunuz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top