1
Windows 10 için yayınlanan deneme sürümü bildiğiniz gibi beta kayıt yoluyla hata bildirimi almak için yayınlandı ve uzun süredir kullanılabilir durumda. Bu programa kayıt olan kişi sayısının 1.5 milyonu geçtiği bildirildi. Verilen detaya göre bu kullanıcıların %30'u aktif bir şekilde Windows 10 kullanıyor. Bununla bilrikte bu güne kadar bu kullanıcıların gönderdiği geri bildirimler değerlendirilerek 1300 hata giderilmiş.

Kullanıcı sayısı için rekor diyerek söz ediliyor. Bu işletim sisteminin betasına kayıt olan kişi sayısı bakımından eşi görülmemiş bir iş çıkaran Windows 10 ilegi görmeye devam edecek.

Windows Insider programı bahsettiğimiz beta programı oluyor. Burada insanlar Windows 10'un teknik önizleme sürümünü kullanabiliyor. Sizde Windows 10'u şimdiden denemek ve belki bulduğunuz hataların çözülmesini istemek için Windows Insider'a kayıt olmalısınız.

Bir çok kişi ilk çıktığında denemek ve görmek için bu programa katıldı ve Windows 10 kullandı. Bir çoğu ise hala aktif olarak kullanmaya ve geliştirilmesine katkı sağlamaya devam ediyor. Hem gelen hata bildirimlerini çözen Microsoft, hem de kullanıcılardan gelen önerileri değerlendirerek Windows 10'a şekil veriyor.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top