0
Asus'un üstünde çalıştığı yeni nesil akıllı saati sesli arama yapabilecek. İlk saatin adı da ZenWatch'du bu yüzden birbirleriyle karıştırmayalım. Zira buna ne isim verilecek ya da Zenwatch 2 mi denilecek tam olarak belli değil ama şunu biliyoruz ki bu akıllı saatin sim kart yuvası olacak ve herhangi bir akıllı telefona bağımlı olmadan sesli aramalar yapabilecek.

Yapılan bir etkinlikte şirket yetkilileri yeni nesil bir akıllı saat üzerinde çalıştıklarını ve bu saatin kendisinin bir sim kart yuası olduğunu açıkladılar. Bu demek oluyor ki Zenwatch'da sesli arama yapabilecek. Sesli arama diyoruz ama ileriki zamanlarda bu saatlere 3G, 4G bağlantıları da ilave edildiğinde görüntülü arama dahi yapabilirler.

Akıllı saatin ne zaman piyasada olacağını bilmiyoruz ama 2015 sonbaharında tanıtılacağına diar söylentiler internette dolaşmaya başladı. Daha çok var, peki fiyat nasıl olur? İlk akıllı saati olan ZenWatch'u kendi ülkesinde 188$'dan piyasaya süren Asus, bu akıllı saati de 200-250$ civarından piyasaya sürebilir.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top