0
OnePlus'ın şimdiden konuşulmaya başlayan 2. telefonunun merak uyandırmasının en önemli nedenlerinden birisi ilk model olan OnePlus One. Telefonun o kadar ilgi görmesi taleplerin hiç bir zaman karşılanamamasına neden oldu. Acaba talebin karşılanamaması mı ilgiye neden oldu? Bu her zaman böyle olmuştur. Davet sistemiyle elde edebildiğiniz ayrıcalıklar her zaman popülerlik göstermiştir. OnePlus One alabilmek için ilgili birinden davet almanız ve bu davetle telefonun ücretini ödeyerek alabilmeniz mümkündü. Aynı şey ikinci modelde yaşanacak mı bilmiyoruz.

Fiyat performans cihazlar arasında çığır açan OnePlus One modelinden sonra OnePlus Two modelinin dedikoduları ortaya çıkmaya başladı. İşte konuşulan detaylar. Snapdragon 810 yerine bu modelde 805 modeli kullanılacak. 3Gb ram kullanılması söz konusu cihazda 5.5inc ekran kullanılacak. Hafızaya gelince 2. modelde 32Gb dahili depolama alanı olması bekleniyor. 16MP arka 5MP ön kamera ilgilileri sevindirebilir.

3300mAh pilin bulunacağı söyleniyor ama bizim asıl merak ettiğimiz telefonun ne zaman çıkacağı... Söylenenlere göre telefon 2015 sonbaharda piyasada olacak. Fiyat olarakta ilk modelden biraz daha pahalı olması bekleniyor. Bu da 400$ civarı olacağını gösteriyor.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top