0
Microsoft'un efsanesi olmaya hazırlanan ve bir çok insanın beklentilerini yükseltmesine neden olan Windows 10'dan kötü haber geldi. Windows 10'un çıkışı ertelendi. Normalde Nisan 2015'te yayınlanması beklenen harika işletim sisteminin 2015 sonbahara ertelendiği söylendi. Yakın zaman içinde almayı planlayanların hayalleri suya düştü.

Windows 10'un ertelenmesiyle birlikte belki Windows 8 satışlarında da düşüş olabilir. İnsanlar onu almak için biraz daha bekleyebilir. Çünkü Windows 8 sahiplerinin Windows 10'a ücretsiz sahip olacakları haberlerinden sonra Windows 8 ve 8.1 satışlarında gözle görülür bir artış yaşandı.

Windows 10'un neden gecikeceği konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı ama bir kaç tahminimiz var. zaten Windows 10'un çok hızlı geliştirildiği konusunda bir sürü haber yaptık. Kimse bu kadar hızlı bir gelişme beklemiyordu. İnsanlar zaten bir sene daha bekleyeceklerini düşünüyorlardı ama Microsoft ilkbaharda hazır olacakları sinyalini vermişti. İnsanları birazda bu heyecanlandırdı. Microsoft'tan gelen bu haber bizi şaşırtmadı desek yeridir.

Microsoft ilk etapta insanların tepkilerini ölçmek ve belkide olumlu tepki almak için erken çıkış sinyalleri vermişti. Microsoft tamamen olumlu tepkiler aldı. Windows 10 çok ilgi gördü. Artık Microsoft işini zamana yayarak geniş geniş çalışabilir.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top