0
Square Enix'in harika oyunlarından olan Dragon Quest 4 için ücretsiz erişim sağlayan apk ve obb dosyalarını paylaşıyoruz. 31 Lira değirindeki bu oyunu ücretsiz oynamak mümkün. Gelişmiş hikaye örgüsü ve sevdiğiniz grafikleriyle her zaman popüler olan oyun hakkında detaylı bilgi verelim;

Dragon Quest 4 v1.0.1 Apk

  • Ücretsiz erişim sağlar.
  • Apk ve obb dosyaları tek linkte verilmiştir.
  • 5 farklı gelişmiş hikayeden oluşur.
  • Grup konuşmalarını ve 360 derece görüntülemeyi destekler.
  • Gelişmiş görevler ve ilgi çeken savaşlar.
  • Yakında yeni bir bölüm gelebilir.
Ünlü Square Enix oyunlarının hayranlarındansanız mutlaka Dragon Quest 4 v1.0.1 Apk oyununu indirmeli ve denemelisiniz. Gelişmiş hikaye örgüsüyle sizleri kendine bağlayacak olan Dragon Quest 4 v1.0.1 Apkyi hemen alttan indirin.

Dragon Quest 4 v1.0.1 Apk+obb

Android APK Nasıl Kurulur?

Androidli cihazınızda şu yolu takip edin: Ayarlar > Güvenlik > Bilinmeyen Kaynaklar Seçeneğini İşaretleyin. Bu aşamadan sonra indirmiş olduğunuz dosya APK formatındaysa direk telefonunuza atın. Arşivlenmişse ( rar, zip vs. ) arşivden çıkarıp telefona atın. Dosya telefondayken bir dosya yöneticisi ile ilgili dosyayı bulup tıklayın ve kurulumu gerçekleştirin.

OBB nasıl kurulur?

Apkyi kurduktan sonra OBB ile ilgili size verilen dosyayı rardaysa çıkartın ve şu yolu takip edin. Herhangi bir dosya görüntüleme uygulaması > sdcard > android > obb. Bütün obb dosyalarını buraya kopyalayın.



Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top