0
Xbox One ile sürekli bir yarış halinde olan PS4 10 milyon satış rakamına ulaştı. Gamescom kapsamında düzenlenen basın toplantısında yapılan açıklamalara bakacak olursak, bu senenin başından beri Sony, PS4 satışlarını ikiye katlamayı başarmış. 10 milyon konsol satan Sony, başarısını Gamescom açıklamasıyla taçlandırdı.

PS4'ün başarılarının haberleri yapılırken Xbox One için de sürekli kötü haberler çıkıyor. Xbox One'ın satışları hiç iyiye gitmiyor. Buna rağmen PS4 sürekli satış grafiğini sükseltiyor. Sanırız konsol savaşlarının galibi Sony oldu. Sony'nin gamescom'da satış rakamlarını açıklamasına rağmen Microsoft'un Xbox One için herhangi bir açıklama yapmaması açıklanacak birşeyin olmadığını akıllara getiriyor.

Satış rakamlarını en çok etkileyen kısmın içerik olduğundan da bahsetmek gerekiyor. Ne kadar çok oyun o kadar çok oyuncu demektir. Konsol satışlarını konsol için çıkan oyunlar etkiler. Benim son duyduğum haber Xbox One'ın gelişimi için önemli. Smite, Xbox One için çıkacak. Bakalım bu tarz oyun duyuruları Xbox One satışlarını nasıl etkileyecek?

PS4 10 Milyon Sattı

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top