0
Activision'un film sektörüne girmeye karar vermesi akıllara CoD oyununu getirdi. Sizce de Activision dünyanın en popüler oyunlarından birisini, Call of Duty'yi sinemaya aktarmayı düşünür mü? Filmin çok ilgi göreceğinden şimdiden eminiz ama şirketin farklı yapımlara yönelebileceği de bir gerçek.

Activision film stüdyosu için hazırlıklarını sürdürüyor. Oyun sektöründen sonra sinema sektörüne atılan şirketin popüler oyunlarla bile başarıyı yakalayacağına kesin gözüyle bakılıyor. Activison denilince akla ilk gelen oyunlardan birisi Call of Duty. Bakalım Call of Duty film olacak mı? Activison'un fikirleri neler? Yakında konuyla ilgili bir açıklama gelecektir.

Bildiğiniz gibi çok sevilen oyunların filmleri de merakla bekleniyor. Buna en önemli örneklerden birisi Warcraft. Milyonlarca oyuncusu olan World of Warcarft'ın filminin rekor kıracağını düşünmeyen kaç insan olabilir? Aynı şeyi CoD içinde söyleyebiliriz. Harika bir hikaye serisi haline gelen CoD eğer sinemaya aktarılırsa acaba 2. dünya savaşından mı yoksa modern zamanlardan mı başlar çok merak ediyoruz.

Call of Duty sinemaya aktarılabilir

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top