0
Güncelleme: 10/09/2014 - TuneIn Radio Pro v12.7.1 Apk [Android] sürümüne güncellendi. En güncel sürüm hemen alt tarafta. Bütün sürümler yazının sonunda. Dünyanın en iyi radyo uygulaması.


Dünyanın en iyi Android radyo uygulamalarından birisi. TuneIn Radio Pro v12.6 Apk full sürüm ücretsiz sizlerle. 100 binden fazla radyonun bulunduğu bu uygulama, gelişmiş kategorilendirme sistemi ile harika bir radyo deneyimi dunuyor. İsterseniz yerel, isterseniz dünyaya yayın yapan radyoları dinleyebilirsiniz. TuneIn Radio Pro v12.6 Apk uygulamasıyla istediğinizi dinleyebileceksiniz. TuneIn Radio Pro v12.6 Apk ayrıca size dinlediğinizi kaydetme olanağı sunuyor.

TuneIn Radio Pro v12.6 Apk özellikleri

  • Ücretsiz full sürümdür.
  • 100.000'den fazla radyo kanalı.
  • Haber, müzik, spor, muhabbet... Hertürlü kanal mevcut.
  • Yerel radyolar, ulusal radyolar, global radyolar hepsi var.
  • Gelişmiş kategorilendirme sistemi.
  • Radyo takip sistemi.
  • Kayıt etme özelliği.
TuneIn Radio Pro v12.6 ApkTuneIn Radio Pro v12.6 ApkTuneIn Radio Pro v12.6 ApkTuneIn Radio Pro v12.6 Apk

Dünyanın en popüler radyo uygulamalarından biri olan TuneIn Radio Pro için birde GooglePlay Store açıklamasını alıntı şekilde verelim;
TuneIn is real radio. Discover, follow and listen to what’s most important to you from the world’s largest collection of sports, news, music and talk stations. TuneIn has over 100,000 real radio stations and more than four million podcasts from all over the world. TuneIn Radio Pro is display ad free and lets you record what you are listening to.

Android APK Nasıl Kurulur?

Androidli cihazınızda şu yolu takip edin: Ayarlar > Güvenlik > Bilinmeyen Kaynaklar Seçeneğini İşaretleyin. Bu aşamadan sonra indirmiş olduğunuz dosya APK formatındaysa direk telefonunuza atın. Arşivlenmişse ( rar, zip vs. ) arşivden çıkarıp telefona atın. Dosya telefondayken bir dosya yöneticisi ile ilgili dosyayı bulup tıklayın ve kurulumu gerçekleştirin.

Yeni sürüm:

Eski sürümler:


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top