0
Duyurulduğu günden bu güne en çok beklenen hayatta kalma oyunlarından biri olan H1Z1'den yeni bir video daha geldi. H1Z1 ekibi, videolarla oldukça ilgi çekiyor. En çok vurgulanan kısmın ise bu tür oyunlarda, bu tür hayatta kalma mücadelelerinde korkulması gerekenin sizin gibi gerçek oyuncular değil, zombiler olduğu. Zaten yapımcıların söylediklerine göre, zombilerin zorluk dereceleri öyle bir ayarlanacak ki, diğer oyuncuları size çerez gelecek.

H1Z1 ekibi yayınladığı videolarla hayatta kalma oyunlarının korku kısmına dikkat çekiyor. Elbette aç ve susuz kalma korkulacak durumlardan ama, zombilerle mücadele ederken karnı guruldayan kaçtane hayatta kalan gördünüz? Bu nedenle Sony, oyunun zombi tarafına oldukça ağırlık veriyor.

h1z1 hayatta kalma oyunu sony

Yeni yayınlanan H1Z1 videosunda da zombi ağırlıklı korku öğelerine sıkça rastıyoruz. Videoyay yapılan yorumlarda bir çok kişi grafikleri beğenmesede oyunun daha alfa aşamasında olduğunu söylemek gerekli. Ayrıca oyun dünyasında son zamanlarda gelişen bir yaklaşım da söz konusu: “grafik herşey değildir!” bu açıdan ücretsiz oynanabilir olacak H1Z1'ın hayatta kalma oyun kategorisinde önemli başarılar elde edeceğinden şüphemiz yok.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top