0
Apple'ın merakla beklenen cihazı iPhone 6 ile ilgili kullanıcı görüşleri gelmeye devam ediyor. Konsept tasarım, gerçek bir maketin videosu yayınlandı. Bu güne kadar çıkmış dedikoduların makete uygulandığı görülüyor.

Güç düğmesinin yeri ve tasarımdaki incelik dedikodulara konu olmuştu. Videodaki makette gördükleriniz de dedikodularla brebir uyuşuyor. Tasarımın oval yapıldığı ve rakip telefonlara benzetildiği görülüyor.

Diğer telefon üreticileri akıllı telefonlar konusunda çıtayı oldukça yükseltmiş durumdalar. Ekranlar gittikçe büyürken işlevleri de artıyor. Daha üstün performans arayanların ihtiyaçlarına cevap bulunuyor. Telefon piyasasındaki genel görüş ise, kaliteli telefonlar üretmesine rağmen Apple, piyasada yeterli düzeyde görülmüyor. Bu nedenle iPhone 6'nın neler getireceği konusu oldukça merak konusu.

iphone 6

Apple, iPhone ile birlikte akıllı telefon kategorisinde çığır açabilir. Gerçekten önemli adımlar atmadığı taktirde kendi hayran kitlesini bile üzüp, başka seçeeneklere yönlenmelerine sebep olabilir. Bu nedenle Apple'ın dikkatli ve kararlı adımlar attığından eminiz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top