11
Bu başlığı açıp altına birkaç özellik ekleyeceğim. Kendi fikrimce en güzel bulduğum özellikleri ekleyeceğim. Sizler de kendi istediğiniz ve beğendiğiniz özellikleri altına eklerseniz sesimizi biraz daha duyurmuş oluruz. 

Benim en çok heves ettiğim özellik telefonun biraz daha stabil hale gelmesi. Birçok kişi eminim bunu istiyordur. Olsun, siz yine de altına yazın. Telefon daha stabil hale gelince kullanmak daha zevkli olacak. Ayrıca çalıştırdığımız uygulamalar daha iyi çalışacak. Kısacası telefon su gibi akacak. Şu an zaten ortada bulunan özelliklere göre su gibi akıyor. O zaman daha iyi olacak. 

gm discovery android 4.4

Ayrıca değişecek olan bazı uygulamalar da çok güzel olacak. Örneğin kamera uygulaması Android 4.4’ün uygulaması olacak. Bu uygulama ile daha güzel fotoğraflar çekebiliriz. Ayrıca yukarıdan aşağıya çektiğimiz bildirim ekranı, şu an adı aklıma gelmiyor, o da şeffaf olacak. O zaman daha güzel olacak. Erkan daha bir hoş görünecek. 

gm discovery android 4.4

Ben bu özellikleri beğeniyorum. Sizler be diyorsunuz? Alta yorum olarak belirteli ki okuması gerekenler okusunlar.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Ne zaman gelecek acaba. Çift tiklayinca acilma özelliği güzel bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mayıs sonu deniyor ama kesin bişey yok. evet güzel olurdu çift tıklama

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Kablo ile hdmı girişi olan televizyonlara bağlana bilse super olurdu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o yapılıyor şu an öyle olması lazım. bildiğim kadarıyla

      Sil
  4. Elite arayüzüyle birlikte gelirse süper olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bir noktaya değindin. görsellik önemli

      Sil
  5. En azından yazı stilleri eklenirse iyi olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet samsungdaki gibi root atmadan yazı tipini değiştirebilmeliyiz. telfeonun kendi özelliği olmalı. uygulama bile yüklemeden yapabilmeliyiz haklısın.

      Sil
  6. wifi ve 3g daha stabil hale gelebilir iphone ile kıyaslamamda wifi olarak iphone daha fazla çekim alanına sahip ve 3g hızı olarak daha hızlı aynı hat ve aynı ortamda test ettim. Birde iş gereği sürekli mail kullandığımdan iphone gibi her mail geldiğinde bildirim uyarısı verirse süper olur. Ayrıca kamera ile foto çekimi çok yavaş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mail geldiğinde gmailden bildirim geliyor. diğer mail hizmetini bilemem de. tabi bu hizmetlerin daha da iyileştirilmesi lazım. diğer konularda da haklısın. ama wi-fi bağlantısını hızlandırmanın imkanı yok. o donanımsal bir şey.

      Sil

 
tic
Top