0
Bir akıllı telefondan beklenen özelliklerden bir tanesi de ses kalitesidir. Müzik dinlerken ses kalitesi bizi tatmin etmezse telefonda bir şeyler eksik gibi kalıyor. Peki, müzik için tavsiye edilen en iyi telefonlar hangileri? 

İlk olarak HTC One M8’i öneriyoruz. 2.500 TL veriyorsunuz, ama süper bir telefon. Ayrıca ses kalitesi de muhteşem. Şu an en iyisi o gibi görünüyor. 

müzik için en uygun akıllı cepler

İkinci planda Vivo Xplay 3S var. Bu telefonu Türkiye pazarında hiç görmedik diyeceksiniz. Evet, görmediniz. Çünkü bu telefon Çinli üreticilere ait ve Türkiye’de satılmıyor. Bize göre ses kalitesi muhteşem ikinci cihaz. 

müzik için en uygun akıllı cepler

Üçüncü sırada iPhone 5S yer alıyor. Her daim telefonun alt kısmına yerleştirdiği iki hoparlörüyle ses kalitesini kullanıcılarına sunmakta olan cihazın ses kalitesi sizi tatmin edecektir. 

müzik için en uygun akıllı cepler

Çinli Lenovo’nun aldığı Motorola’nın G modeli ses kalitesi bakımından iPhone 5S’ten sonra geliyor. Dışarıdan baktığınız zaman iş yapmaz dersiniz, ancak ses kalitesi ve yüksek ses düzeyi bakımından tatmin edici bir cihaz. 

müzik için en uygun akıllı cepler

Son olarak Sony’yi açıklayacağız. Motorola’dan geri kalması bizi şaşırttı. Xperia Z2’nin ses kalitesi de taktire şayandır. 

müzik için en uygun akıllı cepler

Müzik ve video ikilisinden ayrılamayanlara bu telefonlar çok uygun olur. Tam istediğim gibi derler ya, işte ondan.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top