1
Akıllı cihazlardan iOS ve Android’i sadelik yönünden karşılaştırırsak iPhone tercih ediliyor. Birçok kullanıcı Android’i sade olmadığı için beğenmiyor. Çok karışık olduğu söyleniyor. Ancak Android’in gittikçe sadeleştiğini söyleyebilirim. Ayrıca ara yüz sadeliği telefondan telefona da değişir. Discovery Elite’te diğer Android’lerden daha sade bir yapı olduğunu söyleyebilirim. 

Discovery Elite’te istedikleriniz elinizin altında. Daha fazlası değil. Kullanım kolaylığı da telefonun avantajlarından bir tanesi. Başka bir telefondan Elite’e geçeceğiniz için başta yabancılık yaşayabilirsiniz. Bu her telefon değiştirdiğimizde olur. Her kullandığımız ya da kullanmak istediğimiz şeyler menüde yer alır. Elite’te kolay kullanılabilir bir menü tasarımı var. Ayrıca telefona şu beğeneceğiniz özellikler de eklenmiştir. Ekrana iki kez tıkladığınız zaman tuş kilidi açılıyor. LG ceplerde gördüğümüz bu özellikler artık Dİscovery Elite’te de kullanılabilir. Aynı şekilde ekran ışığı açıkken ekrana iki kez tıkladığımız zaman tuşlar kilitlenir. Güç tuşunu kullanmanıza gerek kalmaz. 

Discovery Elite İnceleme

Şu özelliği de sizlere söylemek istiyorum. Ekrana elinizle bir şeyler çizmeniz mümkün. Örneğin ekrana c harfi çizdiniz. Otomatikmen kamera açılır. C harfi cameranın c’sidir. Discovery Elite ve muhteşem sadeliğinden bu şekilde bahsetmiş olduk. Bu yazı serimizin devamında sizlerle Discovery Elite hakkında birçok şey paylaşacağız bizleri takip edin. 




Google Plus profilimiz için bağlantılarından faydalanabilirsiniz. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Nokia n9 la gelen çift tıkla uyandırma özelliğini niye herkes LG ye yüklüyor?

    YanıtlaSil

 
tic
Top