0
Dünyanın en popüler sosyal ağlarından Twitter'da yeterince takipçiniz yok ve sesinizi yeterince duyuramıyor musunuz? O halde şimdi bahsedeceğimiz Twitter'da takipçi kazanmak yöntemiyle hızlı bir şekilde takipçilerinizi çoğaltabileceksiniz. İşlemler çok basittir. Adımları takip ederek işlemleri uygulayın ve takipçilerinizin geldiğini görün.

Twitter'da takipçi kasmak

  • http://twitly.net/ adresine girin.
  • Sağ üst köşeden “Twitter İle Giriş” yapın.
  • “Geri Takip” kısmına girin.
  • “Geri Takip Listesine Girmek İstiyorum” kutucuğunu işaretleyin.
  • Aşağıda bulunan hesaplara tıklayarak insanları takip etmeye başlayın
Burda açıklamamız gereken bir kaç basit nokta mevcut. “Geri Takip Listesine Girmek İstiyorum” kısmını, insanların sisi bu sistemde bulabilmesi ve takip edebilmesi için işaretliyorsunuz.

Geri takip listesinde yer alan sizin gibi insanları takip ederek onların sisi takip etmesini talep etmiş oluyorsunuz. Takip etmek gibi bir zorunluluk yok. Siz de isterseniz kimseyi takip etmeye bilirsiniz. Burda sistemin başka bir özelliği devreye giriyor. Geri Takip Beklediklerim (GT Beklediklerim) kısmında sizi takip etmeyenler görünüyor. Bu sistemle takip ettiğiniz ama sizi takip etmeyen insanları buradan geri kaldırabilirsiniz.

Takipçi analizi sayesinde ise yine sizi genel olarak takip etmeyen insanları görebilirsiniz. Bu kısım sistemden takip ettiğiniz insanlardan bağımsız olabiliyor. Yani bildiğimiz standart “Unfollow” işlevi görüyor.

Twitter'da takipçi kazanmak işte bu kadar kolay. Bu sistemde var olduğunuz sürece takipçileriniz gelmeye devam edecektir. Twitly sitesi şuan için tamamen ücretsizdir.

twitterda takipçi kasmak

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top