2
GM firmasının amiral gemisi Discovery Elite piyasaya çıkar çıkmaz önemli derecede satışlar yaptı. Ülkemizden dolayı cihazın fiyatları biraz yüksek geldi. Bu nedenle satışlar azaldı. Eğer 1300 TL değil de 1000 TL gibi bir fiyatla satışa sunulsaydı o zaman her şey farklı olurdu. Ancak GM özelliklerini biraz düşürdüğü bir modelini piyasaya sürdü ve daha çok satış yaptı. Detaylar haberimizde. 

Discovery Elite piyasaya çıkmadan önce de söylediğimiz gibi iki modelle gelecek demiştik. Buradan o haberimize bakabilirsiniz. Discovery Elite’ten birkaç özelliği farklı olan cihaz kapış kapış satıldı ve birinci parti ürünler piyasada tükendi. Tıpkı Discovery’de yaşanan durumlar yaşandı. Aslında cihazın arasındaki farklar çok az. 32 GB’lık ROM’a karşın 16 GB’lık ROM. Bir de 3 GB RAM’e karşı 2 GB’lık RAM bulunuyor. İşlemci ve çekirdek farkı yok. Aradaki bu iki fark tam 300 TL az para ödemenizi sağlıyor. Telefonun şu an piyasadaki fiyatı 999 TL. Oldukça iyi bir fiyatla satışa çıkmış. Aslında Elite’te beklenen buydu. Ancak ülkemizdeki vergilerden dolayı fiyatlar arttı. Elite Lite’ın fiyatı da bu şekilde birkaç özellik kısılarak değiştirildi. 

GM Discovery Elite Lite

Telefonu şu an piyasada bulmak mümkün değil. Discovery gibi bu cihaz da geldiği gibi tükeniyor. Önceden bir mağaza ya da bayiyle anlaşır ve cihazı ayırttırırsanız alabilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Sizden başka hiç bir yerde yok. Kaynak?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam telefonun 2Gb versiyonundan bahsediyoruz. Normal Elit'te 3Gb ram bulunuyor. Ayrıca fiyat 999 lira. Telpa markette ürün listelniyor.

      Sil

 
tic
Top