0
Giriş seviyesinde bir Android cihaz olmasına rağmen güncelleme alacak olması elbette hepimizi sevindirdi. Özellikle diğer üreticilere örnek teşkil etmesi açısından bizim için önemli. Xperia M Android 4.3 güncellemesini çok yakında alacak. Vodafone Avustralya tarafından yapılan açıklamaya göre Xperai M için geliştirilen Android 4.3 sürümü şu an test aşamasında. Güncelleme yakın zaman içinde dağıtılmaya başlanacak.

Ülkemiz Xperia M kullanıcılarınında güncellemeyi dünya ile aynı anda alması bekleniyor. Bu haberin bizim için en önemli yanı cihazın çokta büyük bir performans sunmaması. Yani cihaz giriş seviyesinde diyebiliriz. Şirketlerin bu tür ucuz telefonlar için güncelleme sunması pek alışıldık bir durum değil. Güncellemelerin ve işletim sisteminde gerçekleştirilen yeniliklerin maliyetleri ırtada olduğu için şirketler, işletim sistemi güncellemesinden uzak duruyor.

Güncelleme ile gelecek yeniliklere kısaca bir göz atarsak; performans iyileştirmeleri, multimedya uygulamalarında yenilikler, yeni temalar ve tarayıcıda iyileştirmeler şeklinde gözümüze çarpıyor. Umarız bu güncelleme diğer üreticilere örnek olur.

xperia m android 4.3 güncellemesi

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top