0
Çinli bir firma olan Oppo'nun ürettiği söylenen Find 7 isimli cep telefonu tam 50MP kameraya sahip. Geçtiğimiz senelerde Nokia'nın Pureview serisinin başlıngıcında yüksek çözünürlüklü kamerasının, profesyonel kamera üreticileri tarafından tepki çektiğini ve bu kameraların o kadar kaliteye ulaşamayacağının söylendiğini biliyoruz. Nokia tepkileri Lumia 1020 ile üstüne çekmeye devam etti. Şimdi ondan daha güçlü bir kameraya sahip olacak Find 7'de.

Dünyanın en gelişmiş kamera sensörüne sahip olacağı iddia edilen Find 7'nin 50MP olduğu söyleniyor. Daha önce bu kalitede bir kamera herhangi bir telefonda kullanılmamıştı. Find 7 bu nedenle önem arz ediyor.

İddialar doğruysa 50MP kameraya sahip Find 7'yi 19 Mart 2014'te tanıyacağız. Şirket bu telefon için büyük bir etkinlik yapacakmış. Ayrıca internette Find 7 ile çekildiği söylenen 8160x6120 piksel bouyutunda bir de fotoğraf bulunuyor; ama bu boyutlarda bir fotoğrafı siteye upload etmek sayfanın yüklenmesi için eziyet olabilir. O nedenle size basit bir örnek koyacağız.

find 7 oppo photo

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top