2
Uzun zaman önce App Store’daki yerini alan The Room Two nihayet Google Play’deki yerini de aldı. Kriptoloji meraklıları oyuna bayılacak! Detayları haberimizin devamından alın. 

The room Two Android'de

Herkesin dilince olan ürkütücü bir bulmaca oyunu olan The Room Two sevenleriyle nihayet Google Play’de buluştu. Oyunun her yönden kaliteli olmasına şaşırmamak gerekiyor. iOS platformunda da çok oynanan oyun eminiz ki Android platformu üzerinde de çok oynanacak. Oyunun kısa filmini izlemek isterseniz aşağıya koyduğumuz videodan izleyebilirsiniz. Eğer oyunu indirmek istiyorsanız bu Google Play bağlantısından faydalanabilirsiniz. Oyunu iOS için buradan indirebilirsiniz.

Siz The Room Two oyununu nasıl buldunuz? Ayrıca oyunun 5.49 TL’lik fiyatını nasıl buldunuz? Sizce bu fiyat normal mi, yoksa abartılmış mı?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. En popüler anlık mesajlaşma servislerinden biri olan BBM’ye güncelleme geldi ve uygulama 2.0 sürümüne güncellendi. 2.0 sürümüne kullanıcıların çok seveceği bir özellik eklendi. Detaylar haberimizde.

    YanıtlaSil
  2. Uzun zaman önce App Store’daki yerini alan The Room Two nihayet Google Play’deki yerini de aldı. Kriptoloji meraklıları oyuna bayılacak! Detayları haberimizin devamından alın.

    YanıtlaSil

 
tic
Top