0
Apple iOS 7.1’in 5. betasını yayınladı. Betada birçok değişiklik mevcut. Bakalım bu değişiklikler iOS kullanıcılarını memnun edebilecek mi? 

İlk olarak iOS 7.1’in 5. betasının bazı görsel değişiklikleriyle bizlere ulaşacağını belirtmek isterim. Ayrıca bu betada yapılan değişiklikleri klayve, iTunes Radio, Siri, Takvim, AirDrop ve çeşitli uygulamalar olarak sayabiliriz. Ayrıntılı bir şekilde anlatım yaptık. Detaylar haberimizin devamında. 

Belirgin bir şekilde klavyede Shift ve Caps Lock tuşları kullanılmış. Aşağıdaki görsellerde gördüğünüz gibi solda sadece Shift açık, ortada Shift kapalı, sağda ise Caps Lock açık. Artık klavyede Caps Lock’un açık olup olmadığını daha belirgin bir şekilde görebileceğiz. Klavyede bu şekilde bir değişikliğe gidilmiş. 

ios 7.1 beta 5

Değişen bir diğer yön de Albüm satın alma seçeneği. Bu seçenek iTunes Radio’da bulunuyor. Önceden iTunes Radio’da dinlenen tek bir parça indirilirken bu betaya eklenen yeni bir özellik sayesinde artık tek bir parçayla birlikte albümü de indirmek mümkün. 

ios 7.1 beta 5

Yapılan diğer değişiklikler siride. Siri’ye Avustralya İngilizcesi, İngiltere İngilizcesi, Japonca, Çince (Mandarin Çincesi) dilleri için yeni sesler eklenmiş. 

ios 7.1 beta 5

Bu yenilikler eklenen iOS 7.1’in 5. betası yayınlanmış durumda. İndirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top