0
Microsoft ilginç kampanyalarına devam ediyor. Elektronik sektöründe reklamların çok geliştiği ve renklendiği günümüzde, ilginç kampanyalar bize ışık tutuyor. Microsoft'un Xbox One için başlattığı kampanya kimilerine göre olumsuz yorumlansa da bizi gülümsetmeyi başardı.

PS3 getir 100$ götür

Şimdilik sadece Kuzey Amerika'da geçerli olan bu kampya dahilinde PS3 cihazınızı ya da Xbox 360'ınızı getiriyor ve Xbox One alırken kullanabileceğiniz 100$ indirim çeki kazanıyorsunuz. Bu indirim sadece Kuzey Amerika'daki mağazalarda geçerli olacak. Online alışverişlerde kullanılmayacak.

Olumsuz yorumlar

Kampanyayla ilgili ülkemizde de olumsuz yorumlar yapılmıyor değil. Bu kampanyanın Sony'e bir hakaret olduğunu düşünenler de var. PS3'ün 100$'dan fazla edeceğini ve bu kampanyanın bir alaya alma içerdiğini düşünen insanlar az değil; ama burda şu detaya dikkat etmek gerekir ki PS3'ün yanında Xbox 360'a da aynı indirim söz konusu. Yani bir alaya alma söz konusu olsaydı, Xbox 360 kampanyaya dahil edilmezdi.

Microsoft yatırım yapıyor

Xbox One'ın satışlarını arttırmak ve piyasadaki yerini sağlamlaştırmak için önemli yatırımlar yapan Microsoft, bu kampanya ile kullanılan Xbox One satışlarını arttırmaya çalışıyor. PS4 egemenliğinde konsol satışları devam ederken Xbox One için bu kampanya gerekliydi. Belki ilerde kampanya diğer ülkelerede sıçrar.

ps3 getir 100 doları götür

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top