2
Forbes yazarlarından Paul Tassi, Elder Scrolls Online ile ilgili görüşlerini ve öngörülerini paylaştı. Piyasada var olan durumdan ve geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız, ElderScrolls Online'ın bütcesinden yola çıkarak, görüşlerini dile getiren Tassi, Elder Scrolls Online'ın bir facia olacağını duyurdu. Son zamanlarda Elder Scrolls Online ile ilgili çıkan haberlere baktığımızda, bu haberlerin beta döneminden edinilen olumsuz görüşlerle oluşturulduğunu görebiliyoruz. Bizim de söyleyebileceğimiz elbette betadan yola çıkarak böyle bir yorum yapılmasının yanlış olacağı; ama elbette balık baştan kokar hesabı da yapılabilir. Zira en basit örneklerden biri yine Setor tarafından verilebilir. Merlinin Kazanı ekibinin daha Swtor çıkmadan önce oyunu deneyip kısaca “olmamış” dediğini ve haklı çıktığını biliyoruz. İşteo yazı...

Tassi Elder Scrolls Online üzerinde daha çok oyunun MMO olamayacağı yönüyle durmuş. Ve serinin fanlarının MMO gibi bir isteklerinin de hiç bir zaman olmadığına vurgu yapmış. Ayrıca Twitter'da açıklanan 200 milyon dolarlık bütcesinin yarısyla daha kötü bir oyun yapılsa dahi insanların gözünde Elder Scrolls Online'ı kurtaramacağına vurgu yapılmış. Star Wars'un bile o kadar hayran kitlesine sahipken aylık abonelik modeliyle tutunamadığı piyasada Elder Scrolls Online'ın işinin çok zor olduğuna ve oyunun facia ile son bulacağın değinilmiş.

Yazarın üstünde durduğu en önemli noktada abonelik sistemi. 60$ oyuna verdikten sonra senelik 180$ da yıllık oyuna para yatırılacağını düşünmediğini söyleyen Tassi haklı olabilir. Star Wars gibi hayran kitlesinin büyük olduğu bir hikayenin bile aylık abonelik modeliyle piyasada tutunamadığını ve bir faciaya dönüştüğne vurgu yapan Tassi, aynı şeylerin Elder Scrolls Online'ın da yaşayacağını düşündüğünü vurguladı.

elder scrolls online facia olabilir

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Yeni güncelleme de flsh yok bilginize büyük bir eksiklik.

    YanıtlaSil
  2. Hemen her gün sitenizi ziyaret ediyorum. Paylaşımlarınızı beğeniyorum.

    YanıtlaSil

 
tic
Top