5
Gameloft’un sevilen oyunu Asphalt 8 Airborne nihayet Windows Phone 8 platformunda da ücretsiz oldu. Uzun zamandır beklenen bu durum nihayet gerçekleşti. Detaylar haberimizde. 

Gameloft oyunu ilk etapta ücretli olarak kullanıma sunmuştu. Android ve İOS platformlarında bir süre ücretli olduktan sonra ücretsiz olarak indirilmeye sunulan Asphalt 8 Airborne Windows Phone 8’de de indirilmeye sunulmuştu. İlk etapta Windows Phone 8’de de ücretli olan uygulama şu andan itibaren Windows Phone 8 mağazasında ücretsiz olarak indirilebiliyor. 

asphalt 8 airborne windows phone 8 de ücre5tsiz

Kısa süreli bedava olarak indirilmeye sunulan Asphalt 8 Airborne’u indirmek için bu bağlantıdan faydalanabilirsiniz. Kısa süreli indirimi kaçırmamak için hemen denemenizi tavsiye ederiz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Asphalt 8 Windows phone için ücretsiz... Detaylar için blog yazımızı ziyaret edin...

    YanıtlaSil
  2. LG'nin harika modellerinden biri olan G Flex Avrupa satış tarihi açıklandı.

    YanıtlaSil
  3. Android 4.4 güncellemesi her geçen gün kullanıcı sayısını arttırıyor. Şimdi gelen biglilere göre Galaxy S3 ve Note 2'nin Android 4.4 güncellemesi alacağı söyleniyor. Galaxy S3'te epey güncellenedi, bi bitmedi.

    YanıtlaSil
  4. Sony, harika modeller sunmaya devam ediyor. Xperia Z1 Compact ile ilgili bilmeniz gerekenler...

    YanıtlaSil
  5. Yakın zaman içinde Avrupa'da satışa cıkacak olan G Flexlerden almayı düşünüyorsanız, işte LG'nin batarya performansı....

    YanıtlaSil

 
tic
Top