0
Teknoloji gündeminden düşmeyen Galaxy S3 daha önce Android 4.3 güncellemesi almıştı. Ancak güncelleme ile kullanılamaz hale gelen telefondan Android 4.3 güncellemesi geri çekilmişti. Bu konuda sizlerle burada bilgi paylaşımında bulunmuştuk. Geri çekilen güncelleme düzenlenip tekrar sunulmaya hazır hale getirilmişti. 

Android 4.3 güncellemesi tekrar hazır hale getirildiği zaman S3 bu güncellemeyi tekrar almaya başlamıştı. S3’ün güncellemeyi tekrar almaya başladığını bu bağlantıda sizlerle paylaşmıştık. Birçok hatası düzeltilmişti. Android 4.3 daha stabil hale gelmişti. Onu da bu bağlantıda sizlere duyurmuştuk. Galaxy S3’ten ne gibi hataların giderildiğini, Android 4.3’ün S3 için düzenlenmiş sürümünün nasıl çalıştığını öğrenmek için sizler için kısa zaman önce yayınladığımız yazımızdan öğrenebilirsiniz. 


Tüm bu Android 4.3 muhabbetlerinin üzerine şimdi de Android 4.4 muhabbeti çıkıyor. Buna inanmak içimizden gelmiyor. Çünkü Samsung daha yeni 4.3 güncellemesini yayınlamışken bir anda Android 4.4’e geçmez. Mantıklı olan bu değildir. Bir anda eski bir model için bu kadar çok masrafa girilmesi saçma gibi duruyor. Yeni bir model olsa da bu kadar çok masrafa girmeye gerek yok. Telefona bir sürüm güncellemesi veriyorsunuz, ardından yeni bir sürüm güncellemesi ile ekstra masraf çıkartıyorsunuz. Buna inanmak biraz hatta çok mantıksız olacak, ama bakalım Samsung Mart ayında neler yapacak, hep beraber göreceğiz.

Galaxy S3 ve Note 3'e Android 4.4

Note 2 için de aynı şeyler geçerli, ama kesin bilgiyi Mart ayında Samsung'dan alacağız. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top