1
Samsung, geliştirmekte olduğu ürünü Galaxy S5'in çıkılında bu güne kadar gerçekleştireceği en büyük patlamayı yapmak için gerçekten gelişmiş olan donanımlarını tanıtmaya başladı. Kamerasıyla ilgili daha önce verdiğimiz söylentiler gerçeğe döndü ve Samsung'tan Galaxy S5'in kamerası ile ilgili detaylar geldi.

Isocell sensör

Galaxy S5'in kamerasında bahsedilmesi gereken en önemli detay, Isocell denilen sensörler. Yayınlanan bir fotoğrafta BSI sensör ile Isocell sensörün arasındaki fark açıklanmaka çalışılmış. Isocell'in ne farkı var diyenler için açıklamaları size aktaralım. Isocell sensörler görüntü alırken pikselleri birbirlerinden izole ederek size görüntüyü sunuyor. Adında da bu var zaten. Piksel hücrelerini izole ediyor, birbirleriyle karışmasını önlüyor. Bu zor şartlarda, fazla ışıkta veya fazla karanlıkta size harika görüntüler sunuyor.

galaxy s5 ve note 4 kamerası Isocell sensör

Galaxy S5 ve Note 4

Isocell teknolojisinin Galaxy S5'in yanında aynı zamanda Note 4'de de kullanılacağı yapılan açıklamalar arasında. Bununla birlikte Isocell sensöre ilk defa sahip olacak bu telefonlar 16 megapiksel özelliğinde olacak.
Samsung hakkındaki gelişmeleri takip etmeye devam ediyoruz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Galaxy S5'in kamerasıyla ilgili resmi bir açıklama var. Harika olacak gibi geliyor.

    YanıtlaSil

 
tic
Top