0

Sağlam bir ekran...

Micromax Canvas A250, ekran özellikleriyle göz dolduruyor. Full HD olmasının yanında ayrıca çok sağlam bir ekrana sahip olması kullanıcıların oldukça dikkatini çekecek. Slikon yapısıyla ekranı, dünyanın en sağlam akıllı telefon ekranı olarak karşımıza çıkıyor. Daha rahat görmeniz için bir videoyu yazımızın sonuna ekledik.

Micromax Canvas A250 özellikleri

  • İşlemci Özellikleri: 1.5GHz quard-core
  • Ekran Özellikleri: 5” Sharp full hd, 1920X1080P
  • İşletim Sistemi: Android 4.2.1 Jelly Bean
  • Kamera Özellikleri: 13 megapiksel arka kamera, AF Rear, 5 megapiksel ön kamera
  • Ram Özellikleri: 2Gb
  • Hafıza Durumu: 16Gb dahili hafıza
  • Bağlantı Özellikleri: Bluetooth 4.0, Wi-fi
  • Enerji Özellikleri: 2000 mAh batarya
  • Fiziksel Yapı: Aliminyum kasa

microsmax canvas turbo a250

5 megapiksel ön kamera

Bu özellik bizi gerçekten şaşırttı. Bir çok telefon daha ana kamerada bile 5 megapiksel kullanamıyorken Micromax Canvas A250, ön kamerada 5 megapiksel kamera kullanıyor. Bu özellikle 3G görüşmelerinizi, ya da internet üzerinden çeşitli uygulamalarla yaptığınız görüşmelerinizi, karşı tarafa mükemmel kalitede görüntü göndererek yapacağınız anlamına geliyor. Arka kamera ise yine günümüz üst düzey telefonlarıyla aynı durumda. 13 megapiksel kamera bir çok telefonda kullanılıyor. Bununla birlikte Nokia ve Sony'nin özellikle kamera üzerinde yoğunlaşmış harika özellikte telefonlarıda mevcut.

Ekran boyutu ve özellikleri

Micromax Canvas A250 ekran boyutuyla, günümüz büyük ekranlı telefonların arasına girebiliyor. 5” ekranıyla gerçekten telefondan öte bir deneyim yaşatacak olan Micromax Canvas A250, multimedya ihtiyaçlarınızı tam anlamıyla karşılayabilecek nitelikte görünüyor. Yine ekrandan bahsetmeye devam edecek olursak, gelişmiş bir teknoloji ile korunduğunu söylemekte fayda var. Micromax Canvas A250 belkide dünyanın en sağlam ekranına sahip telefonu olabilir. Continuous Grain Silicon teknolojisiyle birlikte hem daha kaliteli bir görüntüye sahip olan telefon hem de daha dayanıklı bir ekran sunuyor.

microsmax canvas turbo a250

Ram ve hafıza detayları

İlk etapta 2Gb ramin günümüzde artık ileri düzey telefonlar için standart haline geldiğini söylemek gerekiyor. Bu nedenle bu özelliğinden pek bahsetmeyeceğiz. 16Gb dahili hafıza ise yine, günümüzde kullandığımız bir çok modelden ön plana çıkmasını sağlıyor. Üzülerek söylemek gerekiyor ki bu hafızayı arttırmanın bir yolu da yok. Micros SD desteklemeyen Micromax Canvas A250'nin başka bir modelide bulunmuyor. Belki ilerde 32 ve 64Gb modelleri çıkabilir.

Micromax Canvas A250 satış fiyatı

Telefonun ülkemiz için bir satış fiyatı yok; ama konuşulan genel rakamlara baktığımızda 235₤ gibi bir fiyat ortaya çıkıyor. Elbette telefon ülkemizde satılacak olursa fiyatların normalden daha yüksek olacağını düşünebilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top