0
Bir torrent indirme yöneticisi olarak karşımıza çıkan MediaGet harika bir program. Ülkemizde çok kullanılan
programlardan olmayı başaran MediaGet, sadece torrent dosyalarını indirmenize olanak tanıyor. Hemen başlıca özelliklerine geçelim.

Türkçe ve ücretsiz

Bir çok dil seçeneğinin arasında Türkçe'nin de olması bizi mutlu ediyor. Bunun yanında programın herhangi bir ücret talep etmeden kullanma imkanı sunması bizi onu kullanmaya teşvik ediyor. Torrent ile yakından ilişkisi olanların mutlaka bilgisayarında bulunması gereken programlardan biri olan MediaGet, en iyi çözümlerinizden biri olabilir.

Dosya arama ve indirme

En önemli ve bahsedilmesi gereken özelliklerden bir tanesi, gelişmiş bir dosya arama aracına sahip olması. Bu
araç sayesinde ilk önce indirmek istediğiniz şeyi arayabilir, daha sonra yüksek hızda indirebilirsiniz. Aradığınız dosyaların sonuçlarından onları birbirinden kolayca ayırt edebilecek ve gerçekten hangisini indirmeniz gerektiği konusunda fikir sahibi olabileceksiniz. Bununla birlikte MediaGet size en hızlı şekilde inecek dosyayı sunuyor. Bu sayede çok fazla beklemeden en çok paylaşılan dosyayı buluyorsunuz.

Entegre sorunu


Mediaget'in kendi içinde küçük sorunları var gibi görünüyor. Zira dosya indirilmesine rağmen, transferler sekmesinde dosya ile ilgili bilgilerde bunu göremeyebilirsiniz. Bir kısmı inmiş dosyayı hiç inmemiş şekilde görebilirsiniz. Bu kendi içinde bir kaç stabilite sorunun olduğunu gösteriyor; fakat küçük güncellemeler ile bu sorun çözülecektir. Program hakkında detay almak isteyenlerin http://www.mediaget.com/ adresini ziyaret etmeleri gerekiyor.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top