0

Half Life 3 çıkmıyor

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlere baktığımız zaman Valve'in Half Life 3 üzerinde çalıştığını hepimiz düşündük. Meğer belgeler sahteymiş veya öyle düşünülmesini istiyorlar. Valve ile ilgili haber yapan internet sitelerinde yayınlanan bazı belgeler aniden kayboldu ve yayınlanan içeriğin silinmesi ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Valve, umutları kırdı

Valve'in aldığı patent belgeleri, Half Life 3 çalışmalarına başlanacağı ümidini herkese aşıladı; fakat yayınlanan belgelerin internet sitesinden kaldırılması herkesi kızdırdı. Konuyla ilgili fan sitesinden herhangi bir açıklama yapılmadı. Aslında bakarsanız senelerdir konuşulan Half Life 3 için bir çok kişinin umudu kırılmış durumda.

Valve, dijital oyun platformunda ilerliyor

Half Life, bir zamanların efsane ve unutulmayan oyunu. Bir çok kişi tarafından Multiplayer modunun hala oynandığını düşünecek olursak, insanlar üzerinde ne kadar etki bıraktığını kavrayabiliriz. Valve'in senelerdir Half Life 3 ile ilgili bir gelişmeye imza atmaması insanların umudunun kaybolmasına neden oldu. Valve, başka platformlarda ve dijital oyun yayıncılığında kendini geliştirmeye devam ediyor.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top