0
photoscape
Bir resim editöründen beklediğiniz her şey bu programda mevcut. PhotoScape ev kullanıcıları ücretsiz oluşuyla ve bu kadar çok şeyi yapabiliyor olmasıyla çok gözde bir program. Şimdi PhotoScape ile neler yapabilirsiniz, bunlardan bahsedip, PhotoScape hakkında kısa bir tanıtım yapacağız.

Bütün formatları görüntüleme

Her resim düzenleyicide olduğu gibi PhotoScape bütün görsel formatlarını görüntülemize ve düzenlemenize olanak verir. Bir resim editörü olarak farklı formatlarda görselleri düzenleyebilme imkanı elbette normal bir özellik. Hızlı kullanım ve basit arayüz ev kullanıcıları için çok önemli özelliklerden.

Basit şekilde GIF oluşturma

GIF yani haraketli görseller oluşturmak için çok basit bir yönteme sahip PhotoScape'i belkide en popüler yapan özelliklerinden biri de bu. Yapmanız gereken bir kaç tane fotoğrafı bir araya getirerek onlara haraket kazandırmak.

Resimleri bastırın

Resimlerinizi istediğiniz gibi düzenledikten sonra yazıcınızdan direk çıkarma imkanı sunan PhotoScape çeşitli görsel düzenlemeler yapma imkanıda sunuyor. Fotoğrafınızı en iyi hale getirdikten sonra yazıcıdan çıkartabilirsiniz.

Türkçe desteği

Sadece Türkçeyi değil toplamda 37 dil destekleyen PhotoScape gerçekten dünya çapında yaygın şekilde kullanılan bir program. Çok sayıda insanın kullanması, sık sık güncellenmesine ve iyileştirilmesine olanak tanıyor. Bu programın daha kullanışlı hale gelmesini sağlıyor.

photoscape

Kombine özelliği

Onca farklı özellik arasından bahsedilmesi gereken bir özellik diye düşünüğümü kombine özelliği sayesinde birden fazla fotoğrafı dikey ve yatay şekilde birleştirip, kendinize bir fotoğraf yapabiliyorsunuz. Bu yöntemi kullanıp birden fazla fotoğrafını aynı anda internette yayınlayan insanlar grömüşsünüzdür. PhotoScape sayesinde bunu çok basit bir şekilde yapabileceksiniz.

PhotoScape ile ilgili detaylı bilgi ve PhotoScape'i kullanmak için http://www.photoscape.org/ps/main/index.php adresini kullanabilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top