0
En iyi Android antivirüs uygulamalarını tanıtmaya devam ediyoruz. Kötü niyetli kişilerin ve çöp uygulamaların Android platformu üzerinde çoğalmasıyla telefonumuzu tehtidlere karşı korumak önemli hale geldi. Bunun için size en uygun Android Antivirüs uygulamasını seçmelisiniz. Bu konuda size yardımcı olacak bir kaç yazı yazdık ve yazmaya devam ediyoruz. İşte şimdiki Android güvenlik uygulamamız Lookout: Security & Antivirus. Hemen tanıtıma geçelim ve merak ettiklerinizi açıklayalım.

Ücretsiz versiyon

Lookout: Security & Antivirus'ün ücretli versiyonunun yanında ücretsiz olarak kullanılabilme imkanıda mevcuttur. Uygulamayı ilk indirdiğinizde iki haftalık deneme sürecinin sonunda, eğer memnun kalırsanız aylık ücret talep eden premium üyelik alarak bütün özelliklerden yararlanmaya devam edebilirsiniz. Eğer ücret ödemek istemiyorsanız bazı özellikleri kullanmayarak telefonunuzun güvenliğini hala sağlayabilirsiniz.

Genel koruma

Her android antivirüs uygulaması gibi size standart özellikler sunar. Testlerden başarılı bir sonuç alan uygulama, virüs, kötü amaçlı yazılım ve casus uygulamalardan sizi korur. Yüklediğiniz zaman telefonunuzu taramaya başlar ve istenmeyenleri bulup siler. Güvenlik düzeyinizi arttırır. E-posta eklerini taraması çok önemli özelliklerinden biridir. Lookout: Security & Antivirus'ü programlayarak belli zaman aralıklarıyla telefonunuzu taramasını sağlayabilir ve her zaman korunabilirsiniz. URL bloke özelliği ile internet sayfalarına girdiğinizde verdiğiniz şifrelerinizi çalmaya çalışan kodları engelleyerek size güvenli bir internet deneyimi sunar.

Telefonumu bul özelliği

Lookout hesabınızla internet sitesine girdiğiniz zaman, Lookout: Security & Antivirus sayesinde telefonunuzu kolay bir şekilde bulabileceksiniz. Telefonunuzu evde bir yerde kaybettiniz ve bulamıyorsunuz. Çaldırıyorsunuz ama sesi kısık duymuyorsunuz. O halde bir hamleyle sesini uzaktan açın ve telefonunuzu bulun. Telefonunuz çalındı. O halde Google Map üzerinde nerde olduğunu görün. Telefonunuz çalındıktan sonra, onu kurcalayan insanların resimlerini çekip size gönderir. Resimlerinin yanında şuan telefonun nerede olduğunuda size söyler. Bu sayede telefonuzu hızlı bir şekilde bulabilirsiniz. Ayrıca kişisel bilgilerinizin çalınmaması için uzaktan kilitleme özelliği sayesinde, telefonunuza erişemeseniz bile her zaman koruyabileceksiniz.

Yedekleme

Telefonunuzdaki bilgileri Lookout: Security & Antivirus ile yedekleyerek daha sonra kullanılmak üzere saklayabilirsiniz. Telefonunuz kayboldu bozuldu ve kişisel bilgilerinize erişemiyorsunuz. O halde yedekten geri yükleyerek aynı şekilde kullanmaya devam edin.

Lookout: Security & Antivirus kullanmak ve deatylı bilgi için internet sitesine başvurun. https://www.lookout.com/ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lookout

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top