1
Steam, son zamanların oyuncular açısından en dikkat çeken ismi oldu. SteamOS tanıtımından sonra Steam Box'ı kullanıcılara açıklayan ve ses getiren dijital oyun platformu, şimdi Steam ile oyun oynayabileceğiniz, Steam Controller'ı tanıttı. Sektöre yeni bir bakış açısıyla birlikte olağan üstü bir rekabet getireceği çok açık olan Steam Box oyun dünyasını fethetmeye geliyor.

steam controller

Steam oyun kolu özellikleri

Steam Controller, bildiğimiz konsol kollarına benzemekle birlikte, teknolojinin nimetlerinden faydalanıyor. Özellikle klasik joystick ve basmalı tuşlar yerine, günümüzün modası olan dokunmatik tasarımı bizi kendine harran bırakıyor.

steam controller

Dokunmatik Steam Controller

Kontrol ve yön tuşlarının yanında orta kısımda yer alan yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran ise oyunlarınızı daha keyifli hale getirecek. Bu ekran sayesinde oyun menülerinde hızlı ve pratik bir şekilde gezebiliyorsunuz. Bu özellikleriyle Steam Controller, tabir yerindeyse düşman çatlayacak nitelikte.

steam controller

Geliştirilebilir Steam oyun kolu

Steam Controller'ın en önemli özelliklerinden birisi ise geliştirilebilir olması. Linux tabanlı, Steam OS'un daha doğrusu açık kaynak kodlu bir altyapının doğal olarak geliştirilebilir olması, Steam Controller'ı bir adım öne çıkaracak gibi duruyor. Steam Controller görsellerini inceleyin.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Buypasa.com adresine girerek bir çok ürünü bulabilirsiniz. Bu ürünlerden istediğinizi alabilir ve kampanyalardan faydalanabilirsiniz.

    YanıtlaSil

 
tic
Top