0
En iyi program silme araçlarından biri olan Revo Uninstaller, ücretsiz olduğu gibi Türkçe dil desteği ile de gönlümüzü fethediyor.İstenmeyen programlar ve ayrıca kullanıcı kayıtlarınıda silebilirsiniz. Bu araç yardımıyla hangi programı kullanmıyorsanız kolayca bulabilecek ve silebileceksiniz. Sadece programları değil, gereksiz klasör ve dosyalarıda sileceksiniz. Yapabildiği işlemler sayesinde bilgisayarınızda gözle görülür bir hızlanmada gerçekleşecek... İşte özellikleri;

Başlatma uygulaması: Windows 7'de msconfig komutuyla ulaşabildiğimiz başlatma içeriği yani Windows başlarken hangi programlarında onunla başlayacağını belirleyen kısmı bu programla düzenleyebiliyoruz. Hızlı ve basit şekilde size çözüm oluyor.

Windows Tool Manager: Bu araç sayesinde Windows ile ilgili bir çok ayarı tek bir yerden yapabiliyorsunuz. Yine işinizi kolaylaştırmak için yapılmış çok değerli bir araç.

Çöp temizleme: artık kullanmadığınız, bilgiler, sosyalar, önbellekler, kayıtlı gerkesiz şeyleri bu kısımdan hızlı bir şekilde silebilirsiniz.

revo uninstaller tanıtım
Geçmiş silici: İnternet tarayıcıların geçmişini, hızlı ve toplu bir şekilde silebilirsiniz. Bir çok tarayıcı ile uyumlu olan Revo Uninstaller'ın bu aracı gerçekten bilgisayarınızda çok işinize yarayacak. Bununla birlikte MS Office'inde geçmişini silebilirsiniz. Son olarak Windows'un toplu şekilde, son kullanılan dosyalar geçmişini ve işletim sisteminde kayıt edilmiş tüm geçmiş bilgileri silebilirsniz.

Revo Uninstaller hakkında detaylı bilgi almak için: http://www.revouninstaller.com/

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top