0
Son zamanların mmo dünyasına yenilik getiren ve bir çok oyuncu tarafından sevilen oyunu Guild Wars 2’de çok büyük bir eksiklik giderilecek gibi görünüyor. Oynayanlarınız varsa bilirler ki ArenaNet’in bu muhteşem mmorpg’si LFG yani Looking For Group aracına sahip değil. Guild Wars 2 deki bu eksikliği oyuncular ArenaNet ile ilgisi olmayan sitelerin web uygulamalarıyla gidermekteydiler ve bazı oyuncular için bu her yönden çok önemli bir eksiklikti.


LFG aracı bu tür devasa çok oyunculu oyunlarda insanların, her türlü aktivite için kolay ve hızlı bir şekilde grup bulmasını sağlıyor. LFG sayesinde server genelinde aynı aktiviteyi yapan insanlarla daha kolay iletişime geçebiliyor ve oyunu daha sosyal ve eğlenceli hale getirebiliyorsunuz.

Dünyaca ünlü bir internet sitesinin ArenaNet’ten Mike Zadorojny ile görüşmesinin neticesine bazı bilgileri aldığını biliyoruz. Mike Zadorojny’nin açıklamalarına göre LFG aracı 17 Eylül’de Guild Wars 2 oyuncularının kullanımına sunulacak. LFG aracını mmorpg terimini bilen ve oyunların içinde olan bir çok kişi çok iyi bilir. Mike Zadorojny’nin yaptığı açıklamalarda da Guild Wars 2 içinde yer alacak LFG ile ilgili çok önemli detaylar yer alıyor.


Mike Zadorojny’nin yaptığı açıklamalarda LFG aracının nerelerde nasıl kullanılabileceği açıkça belirtiyor. Bildiğimiz LFG aracı olduğundan çokta fazla üstünde durmayacağız. Üstünde durmak istediğimiz konuları ise aşağıda sorular halinde siz Guild Wars 2 severlere iletiyoruz.

ArenaNet neden ısrarla bir Dungeon Finder yapmaktan kaçınıyor? Kendisinin cevabı oyun içinde sosyalliği azaltmamak. Peki Dungeon Finder sisteminin tıkır tıkır işlediği World Of Warcraft’ta insanlar oyun içinde daha mı az sohbet ediyor? Bu sosyallik sadece Pve için mi geçerli? Sonuçta Spvp’de aynı sistem mevcut ve yine Guild Wars 2 içinde bu sistem tıkır tıkır işliyor? LFG tool Guild Wars 2 için yeterli mi?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top