0
Samsung’un uzun zamandır üstünde çalıştığı giyilebilir teknolojisi Samsung Galaxy Gear SmartWatch hakkında detaylı bilgiler internet sitelerinde yayınlanmaya başladı. Samsung Galaxy Gear SmartWatch ile ilgili görseller internet siteleri tarafından sızdırıldı. Bununla birlikte saatle ilgili birkaç bilgide elimize ulaştı.


Samsung Galaxy Gear SmartWatch

3.5” toplam ekran boyutunun yanında Samsung Galaxy Gear SmartWatch’un 2.5” aktif, dokunmatik olarak kullanabileceğimiz ekranı mevcut. Bir saat için gerçekten büyük bir ekran diyebilirsiniz. Bazıları büyük olarak düşünmese de biz 10linenet ekibi olarak bir saat için büyük ama bir akıllı saat için uygun bir boyut olduğunu düşünüyoruz.


Samsung Galaxy Gear SmartWatch ile ilgili en önemli bilgilerden biri ise Samsung’un telefonlarında kullandığı S Voice özelliğinin Samsung Galaxy Gear SmartWatch için de kullanılabilecek olması. Bir saate de bu yakışırdı zaten. Yani Samsung Galaxy Gear SmartWatch’u sesle belli bir düzeyde kontrol edebileceğiz. Bazı haberlere göre saatin resmi tanıtımı veya daha fazla bilgi için 4 Eylül’ü beklememiz gerektiği vurgulanıyor. Samsung’tan gelecek resmi bir açıklama için sabırsızlanıyoruz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top